Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten regio Hillegom

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten in Hillegom. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte tijdsbestek een groot aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten wie je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten Hillegom, klinkt dat als iets voor jou? Op dating website lees je veel tips over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt vaak kwartier minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel korter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Hillegom is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze introductie gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, iedere 5 tot 10 speeddates is er een pauze van 5 minuten.
Op deze manier ontmoet je in korte tijd een groot aantal singles. Hele grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Vaak is er na afloop de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaanden

Speeddaten Hillegom is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen of je nog eens wilt daten. De speeddate is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt een hapje en een drankje op een gezellige locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een prettige avond gehad!

De Tips en Trucs voor speeddaten in Hillegom

Speeddaten in Hillegom is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende mensen een korte date van rond 15 minuten. Je kunt later vaststellen of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het meeste uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal nuttige tips.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd aankomt. Bij een speeddate draait het vooral om een goede eerste indruk, verschijning en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te formeel.

Stel de ander op zijn of haar gemak

Wens je date zich prettig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een prettig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op lichaamstaal

Lichaamstaal is beslissend bij het speed daten in Hillegom. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je interesse toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten regio Hillegom een melding met de contact informatie van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je het interessant.

Lees ook: Ontdek speeddating Hillegom met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Hillegom? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Vind je het eng, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Hillegom!