Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten regio Havelte

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten Havelte. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet in korte tijdsbestek een groot aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen welke date je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten Havelte, klinkt dat als iets voor jou? Op onze website lees je alles over deze vorm van speed daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een speeddate duurt meestal 3 tot 10 minuten. Voldoende voor een eerste ervaring en veel efficiënter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Havelte is veelal in de avond. Bij aanloop krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een beknopte introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na iedere date schuif je door, iedere 5-10 rondes is er een pauze van 5 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op één avond een groot aantal singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog eens willen daten. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Contact leggen met andere singles

Speeddaten in Havelte is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een gezellige avond gehad!

De Tips en Trucs voor speeddaten Havelte

Speed date Havelte Advies

Speeddaten regio Havelte is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal mensen een korte date van gemiddeld een kwartier. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig aankomt. Tijdens een speeddate draait het in het bijzonder om een leuke eerste indruk, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Stel je gesprekspartner gerust

Wil je gesprekspartner zich comfortabel voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een plezierig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Kijk naar lichaamstaal

Lichaamstaal is bepalend bij het speeddaten hoger opgeleiden in Havelte. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten regio Havelte een mail met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je het interessant.

Bekijk ook Ontdek speeddating Havelte met 5 praktische Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Havelte? Gewoon doen!

Er is maar een manier om te weten of je iets leuk vind: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Havelte!