Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten Hasselt

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten regio Hasselt. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijd een groot aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen met wie je een vervolgafspraakje wilt maken.
Speeddaten in Hasselt, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies.nl lees je veel tips over deze vorm van speed daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Voldoende voor een eerste impressie en veel sneller dan een normale date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Hasselt is meestal in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige inleiding en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding gaat iedereen aan zijn tafel plaatsnemen.

Na iedere date schuif je door, iedere 5 tot 10 speeddates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze methode ontmoet je in korte tijd een groot aantal singles. Vast en zeker dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaande

Speeddaten in Hasselt is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je tenminste een gezellige avond gehad!

Praktische Tips voor speeddaten in Hasselt

Speeddaten Hasselt is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal mensen een korte date van rond 15 minuten. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal tips.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je arriveert. Bij een speeddate draait het in de eerste plaats om een leuke eerste voorkomen, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Zorg dat de ander een prettig gevoel heeft

Wil je gesprekspartner zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is belangrijk bij het 60 plus daten regio Hasselt. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten Hasselt een mail met de contact informatie van de match. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je match. Zo hou je de spanning erin.

Ook interessant Ontdek speeddating Hasselt met 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten regio Hasselt? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Hasselt!