Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten regio Harmelen

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten Harmelen. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een groot aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten welke date je nog een keer keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten Harmelen, klinkt dat als iets voor jou? Op date site lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een speeddate duurt gemiddeld kwartier minuten. Voldoende voor een eerste impressie en veel efficiënter dan een gewone date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Harmelen is veelal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een korte introductie en wat uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na elke date schuif je door, iedere 5 tot 10 dates is er een pauze van 10 minuten.
Met speeddaten ontmoet je op een efficiënte manier tientallen singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog wel een keer zou willen daten. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke mensen

Speeddaten regio Harmelen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een gezellige locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een prettige avond gehad!

De Tips en Trucs voor speeddaten in Harmelen

Speeddaten in Harmelen wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende gesprekspartner een korte date van rond 15 minuten. Je kunt later vaststellen of je een vervolg date zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het volledige uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig aankomt. Tijdens een speeddate draait het in het bijzonder om een interessante eerste impressie, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Stel de ander op zijn of haar gemak

Wens je date zich plezierig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is belangrijk bij het speeddaten Harmelen. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten Harmelen een berichtje met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je het spannend.

Ook interessant: Ontdek speeddating in Harmelen met deze 5 Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten regio Harmelen? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten regio Harmelen!