Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten regio Harlingen

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord: Speeddaten regio Harlingen. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet in korte tijdsduur een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te bepalen wie je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten in Harlingen, klinkt dat als iets voor jou? Op dating sites nl kun je veel tips lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt vaak 5 tot 10 minuten. Voldoende voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een normale date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Harlingen is vaak in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een beknopte inleiding en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na elke date schuif je door, elke tussen de 5 en 10 rondjes is er een pauze van 5 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op één avond veel leuke singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen daten. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke alleenstaande ontmoeten

Speeddaten Harlingen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de date vond. De speeddate is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke dame of heer met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een fijne avond gehad!

De Tips voor speeddaten Harlingen

Speeddate Harlingen Tips

Speeddaten in Harlingen is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende mensen een korte date van rond 15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal!

Zorg ervoor dat je goed verzorgd aankomt. Tijdens een speeddate draait het in het bijzonder om een interessante eerste voorkomen, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets moois dragen maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te formeel.

Geef de ander een plezierig gevoel

Wil je dat de ander zich prettig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een goed gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Kijk naar non-verbale communicatie

Lichaamstaal is beslissend bij het speeddaten regio Harlingen. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten Harlingen een mail met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Lees verder op Ontdek speeddating Harlingen met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Harlingen? Gewoon doen!

Wij adviseren: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten Harlingen!