Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten in Haarlem

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten in Haarlem. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet in korte tijdsbestek een flink aantal singles en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een tweede afspraakje wilt afspreken.
Speeddaten in Haarlem, klinkt dat als iets voor jou? Op datingsite kun je alles lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt meestal kwartier minuten. Genoeg voor een eerste ervaring en veel korter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Haarlem is vaak in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je allemaal aan tafels zitten.

Na elk gesprekje schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 speeddates is er een korte pauze.
Met speeddaten ontmoet je op een enkele avond tientallen singles. Hele grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke mensen

Speeddaten in Haarlem is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een fijne avond gehad!

De Praktische Tips voor speeddaten in Haarlem

Speeddaten Haarlem wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende gesprekspartner een korte date van gemiddeld een kwartier. Je kunt later bepalen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het volledige uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal praktische tips.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je fris en fruitig arriveert. Bij een speeddate draait het hoofdzakelijk om een goede eerste impressie, verschijning en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Zorg dat de ander een plezierig gevoel heeft

Wil je gesprekspartner zich plezierig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Houd rekening met non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het 55 plus daten Haarlem. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Haarlem een mail met de contactgegevens van de date. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het spannend.

Ook interessant: Ontdek speeddating in Haarlem met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten in Haarlem? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Haarlem!