Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten Gouda

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten in Gouda. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een flink aantal singles en je hoeft pas na alle dates te beslissen wie je nog een keer keer zou willen daten.
Speeddaten Gouda, klinkt dat als iets voor jou? Op onze site kun je veel tips lezen over daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een gesprek duurt vaak kwartier minuten. Dit is Toereikend voor een eerste impressie en veel korter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Gouda is meestal in de avond. Bij aanloop krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige inleiding en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na elke speeddate schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 speeddates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze methode ontmoet je in korte tijd veel leuke singles. Grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog een maal willen afspreken. Meestal is er ook de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaande

Speeddaten in Gouda is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen wat je van de date vond. De avond is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke man of vrouw met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een gezellige avond gehad!

Beste Tips voor speeddaten regio Gouda

Speeddaten in Gouda is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse gesprekspartner een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je kunt later beslissen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het volledige uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je arriveert. Tijdens een speeddate draait het hoofdzakelijk om een goede eerste indruk, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets moois dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te formeel.

Zorg voor een fijn gevoel bij de ander

Wil je date zich plezierig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een goed gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Let op je lichaamstaal

Lichaamstaal is belangrijk bij het flitsdate in Gouda. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten in Gouda een mail met de contact informatie van de match. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je de spanning erin.

Bekijk ook Ontdek speeddating in Gouda met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten in Gouda? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een gezellige avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten regio Gouda!