Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten in Gennep

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord: Speeddaten Gennep. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte tijdsduur een flink aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede afspraakje wilt maken.
Speeddaten Gennep, klinkt dat als iets voor jou? Op dating sites kun je veel tips lezen over speeddaten.

Hoe werkt speeddaten?

Een gesprek duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Gennep is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige inleiding en uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je allemaal aan tafels zitten.

Na iedere speeddate schuif je door, elke 5-10 dates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op één avond een groot aantal singles. Grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een keer willen daten. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke mensen tegenkomen

Speeddaten Gennep is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een inspirerende locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je tenminste een leuke avond gehad!

Tips voor speeddaten Gennep

Speeddaten Gennep is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal personen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het maximale uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal tips en trucs.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je goed verzorgd aankomt. Tijdens een speeddate draait het bovenal om een leuke eerste indruk, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Geef de ander een prettig gevoel

Wil je date zich fijn voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een plezierig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is belangrijk bij het daten Gennep. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten Gennep een bericht met de contact informatie van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Ook interessant: Succesvolle speeddating Gennep met deze 5 Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Gennep? Gewoon doen!

Wij adviseren: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Gennep!