Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten in Geleen

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten regio Geleen. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet in korte tijdsduur een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te bepalen wie je nog een keer keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten in Geleen, klinkt dat als iets voor jou? Op dating site kun je veel tips lezen over daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een date duurt meestal 5 tot 10 minuten. Dit is Voldoende voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Geleen is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na elk gesprekje schuif je door, elke tussen de 5 en 10 rondjes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je in een flits tientallen singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog een keer willen daten. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaanden

Speeddaten Geleen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de date vond. De speeddate is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een drankje op een romantische locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

Tips voor speeddaten Geleen

Speeddaten Geleen is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal personen een korte date van rond een kwartier. Je kunt later bepalen of je in het vervolg nog een afspraak zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het meeste uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd arriveert. Bij een speeddate draait het bovenal om een interessante eerste voorkomen, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Zorg dat de ander een fijn gevoel heeft

Wens je gesprekspartner zich plezierig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een positief gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op non-verbale communicatie

Lichaamstaal is beslissend bij het 55 daten Geleen. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je interesse toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een klik hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten Geleen een berichtje met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je de spanning erin.

Bekijk ook: Succesvolle speeddating regio Geleen met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je match meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten Geleen? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Vind je het eng, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten regio Geleen!