Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speed daten Epe

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten Epe. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet in korte tijdsduur een aanzienlijk aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een vervolgafspraakje wilt afspreken.
Speeddaten regio Epe, klinkt dat als iets voor jou? Op onze site kun je veel info lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een speeddate duurt meestal 3 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel sneller dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Epe is meestal in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je aan je tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, elke 5-10 rondjes is er een pauze van 10 minuten.
Met speeddaten ontmoet je in korte tijd een groot aantal singles. Vast en zeker dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen daten. Meestal is er ook gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere singles

Speeddaten Epe is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de date vond. De speeddate is vaak volledig verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke date met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een gezellige avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten in Epe

Speeddaten in Epe is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse gesprekspartner een korte date van rond 15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal tips en trucs.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig aankomt. Tijdens een speeddate draait het in de eerste plaats om een leuke eerste voorkomen, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Zorg dat de ander een fijn gevoel heeft

Wens je gesprekspartner zich goed voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een plezierig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend tijdens het daten Epe. Stel je lichamelijk open: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Epe een bericht met de contact informatie van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je de spanning erin.

Bekijk ook Ontdek speeddating in Epe met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Epe? Gewoon doen!

Er is maar een manier om te weten of je iets leuk vind: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuk avontuur!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Epe!