Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten in Eindhoven

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gelezen: Speeddaten Eindhoven. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet in korte tijdsduur een groot aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten welke date je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten Eindhoven, klinkt dat als iets voor jou? Op onze homepage kun je verschillende tips lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een speeddate duurt gemiddeld kwartier minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel korter dan een standaard date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Eindhoven is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige inleiding en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding gaat iedereen aan zijn tafel plaatsnemen.

Na elke speeddate schuif je door, iedere 5-10 dates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je in een flits tientallen singles. Hele grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog eens willen daten. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Contact leggen met andere singles

Speeddaten regio Eindhoven is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de ander vind. De speeddate is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je nog een date zou willen, dan heb je sowieso een gezellige avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten regio Eindhoven

Speeddaten Eindhoven is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse gesprekspartner een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je kunt later beslissen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het meeste uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd aankomt. Met een speeddate draait het voornamelijk om een interessante eerste indruk, verschijning en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Stel je gesprekspartner op zijn of haar gemak

Wens je dat de ander zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Kijk naar non-verbale communicatie

Lichaamstaal is beslissend bij het daten regio Eindhoven. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je hier meestal na speeddaten in Eindhoven een melding met de contact informatie van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je de spanning erin.

Bekijk ook: Ontdek speeddating regio Eindhoven met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen al je social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Eindhoven? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Als je het te spannend vind, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Eindhoven!