Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten Duiven

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gelezen: Speeddaten regio Duiven. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen wie je nog een keer keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten in Duiven, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies.nl lees je veel info over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt vaak 3 tot 10 minuten. Dit is Genoeg voor een eerste impressie en veel korter dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Duiven is vaak in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine inleiding en uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Daarna gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, elke tussen de 5 en 10 dates is er een korte pauze.
Met speeddaten ontmoet je in een flits tientallen singles. Grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een keer willen daten. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaande

Speeddaten Duiven is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke man of vrouw met wie je nog een date zou willen, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

De Praktische Tips voor speeddaten Duiven

Speeddaten in Duiven wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse gesprekspartner een korte date van rond een kwartier. Je kunt later beslissen of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal praktische tips.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je arriveert. Tijdens een speeddate draait het in het bijzonder om een interessante eerste indruk, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Zorg dat de ander een goed gevoel heeft

Wens je dat de ander zich fijn voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op je non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend tijdens het flitsdate in Duiven. Stel je lichamelijk open: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten Duiven een bericht met de contact informatie van de date. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je de spanning erin.

Relevant artikel: Succesvolle speeddating Duiven met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Duiven? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Duiven!