Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten Druten

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten in Druten. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen welke date je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten in Druten, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies.nl kun je verschillende tips lezen over daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een gesprek duurt meestal 3 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste ervaring en veel sneller dan een gewone date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Druten is vaak in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine inleiding en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel zitten.

Na elke date schuif je door, iedere 5 tot 10 rondjes is er een korte pauze.
Door deze methode ontmoet je op één avond veel singles. Grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke alleenstaanden tegenkomen

Speeddaten Druten is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een prettige avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten regio Druten

Speeddaten Druten is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg date zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het volledige uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal tips.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je goed verzorgd aankomt. Bij een speeddate draait het merendeels om een goede eerste indruk, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets sexy aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te stijf.

Zorg voor een plezierig gevoel bij de ander

Wens je date zich fijn voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een prettig gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het 60 plus daten Druten. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten Druten een bericht met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het interessant.

Relevant artikel: Ontdek speeddating Druten met 5 praktische Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten regio Druten? Gewoon doen!

Wij adviseren: probeer het! Vind je het eng, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten Druten!