Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten regio Drechterland

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten Drechterland. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijdsduur een groot aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te laten weten wie je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten regio Drechterland, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies lees je alles over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een speeddate duurt vaak 3 tot 10 minuten. Toereikend voor een eerste ervaring en veel korter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Drechterland is vaak in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een bondige introductie en wat uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze introductie ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na iedere speeddate schuif je door, iedere 5 tot 10 rondjes is er een pauze van 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je op één avond veel singles. Hele grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaanden

Speeddaten Drechterland is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen wat je van de ander vind. De avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een hapje en een drankje op een inspirerende locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch niemand met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je in ieder geval een fijne avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten in Drechterland

Speeddaten in Drechterland is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere mensen een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een afspraak zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het maximale uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd arriveert. Tijdens een speeddate draait het merendeels om een leuke eerste voorkomen, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets verleidelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te stijf.

Zorg dat de ander een plezierig gevoel heeft

Wil je date zich prettig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een fijn gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Let op je eigen non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend tijdens het 40+ daten Drechterland. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten in Drechterland een berichtje met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je de spanning erin.

Bekijk ook: Ontdek speeddating Drechterland met 5 Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg date te plannen.

Speeddaten Drechterland? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Als je het eng vind, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Drechterland!