Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten in Dordrecht

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten in Dordrecht. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte tijdsduur een flink aantal singles en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een tweede afspraakje wilt afspreken.
Speeddaten regio Dordrecht, klinkt dat als iets voor jou? Op online dating chat kun je veel tips lezen over daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt vaak kwartier minuten. Dit is Voldoende voor een eerste impressie en veel efficiënter dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Dordrecht is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine introductie en wat uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Daarna gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, elke 5-10 dates is er een korte pauze.
Door deze speeddating methode ontmoet je in een flits tientallen singles. Hele grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog wel een keer zou willen afspreken. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke alleenstaanden tegenkomen

Speeddaten in Dordrecht is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke date met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten regio Dordrecht

Speeddaten Dordrecht is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal mensen een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je kunt later beslissen of je in het vervolg nog een afspraak zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het volledige uit jouw speed date halen lees dan verder voor een aantal tips en trucs.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd aankomt. Met een speeddate draait het hoofdzakelijk om een leuke eerste voorkomen, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te formeel.

Zorg dat de ander een fijn gevoel heeft

Wil je gesprekspartner zich plezierig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een positief gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Kijk naar non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend bij het date tips Dordrecht. Stel je lichamelijk open: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten regio Dordrecht een mail met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je de spanning erin.

Lees ook: Ontdek speeddating regio Dordrecht met 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg date te plannen.

Speeddaten regio Dordrecht? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! Vind je het spannend, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Dordrecht!