Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten regio Dokkum

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gelezen: Speeddaten Dokkum. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijd een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een vervolgafspraakje wilt afspreken.
Speeddaten in Dokkum, klinkt dat als iets voor jou? Op dating site lees je verschillende tips over deze vorm van speed daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt vaak 5 tot 10 minuten. Dit is Toereikend voor een eerste impressie en veel sneller dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Dokkum is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je allemaal aan tafels plaatsnemen.

Na elke speeddate schuif je door, elke 5 tot 10 dates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze methode ontmoet je op een efficiënte manier veel leuke singles. Hele grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaanden

Speeddaten regio Dokkum is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen of je nog eens op date wilt. De avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een gezellige locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke man of vrouw met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een leuke avond gehad!

Tips voor speeddaten regio Dokkum

Speed date regio Dokkum Tips

Speeddaten in Dokkum is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal mensen een korte date van rond 10-15 minuten. Je heb de mogelijkheid later vast te stellen of je een vervolg date zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal!

Zorg ervoor dat je aankomt. Bij een speeddate draait het bovenal om een leuke eerste impressie, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Geef de ander een comfortabel gevoel

Wil je dat de ander zich fijn voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een prettig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Houd rekening met lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het daten 65 plus in Dokkum. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten in Dokkum een mail met de contact informatie van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Ook interessant: Ontdek speeddating regio Dokkum met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten Dokkum? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Dokkum!