Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten Doetinchem

Je hebt er vast al eens over gelezen: Speeddaten in Doetinchem. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet in korte tijd een aanzienlijk aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten welke date je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten in Doetinchem, klinkt dat als iets voor jou? Op bestbuddies lees je veel tips over deze vorm van daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een speeddate duurt gemiddeld kwartier minuten. Dit is Toereikend voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een standaard date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Doetinchem is veelal in de avond. Bij aanloop krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een beknopte introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na iedere speeddate schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 rondes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze methode ontmoet je op een efficiënte manier veel singles. Vast en zeker dat daar een date bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaanden

Speeddaten Doetinchem is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een inspirerende locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

De Tips voor speeddaten Doetinchem

Speeddaten Doetinchem wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende personen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je kunt later bedenken of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal nuttige tips.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd aankomt. Tijdens een speeddate draait het in de eerste plaats om een goede eerste impressie, verschijning en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te formeel.

Zorg dat de ander een plezierig gevoel heeft

Wil je gesprekspartner zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een goed gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Let op je lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het speeddaten hoger opgeleiden in Doetinchem. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Doetinchem een bericht met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je het interessant.

Relevant artikel: Ontdek speeddating Doetinchem met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Doetinchem? Gewoon doen!

Wij adviseren: probeer het! En als je het heel te spannend vind neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Doetinchem!