Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten regio Doesburg

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten Doesburg. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een groot aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een vervolgafspraakje wilt maken.
Speeddaten Doesburg, klinkt dat als iets voor jou? Op onze website kun je veel info lezen over daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een date duurt vaak 5 tot 10 minuten. Dit is Voldoende voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een normale date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Doesburg is veelal in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een beknopte inleiding en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, iedere 5 tot 10 rondes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op een efficiënte manier veel leuke singles. Grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog wel een keer zou willen afspreken. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere singles

Speeddaten Doesburg is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je in ieder geval een gezellige avond gehad!

Tips voor speeddaten in Doesburg

Speeddaten regio Doesburg is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere mensen een korte date van rond 10-15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te bepalen of je in het vervolg nog een afspraak zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het meeste uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je goed verzorgd aankomt. Met een speeddate draait het bovenal om een goede eerste indruk, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets sexy aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Geef de ander een plezierig gevoel

Wens je dat de ander zich goed voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is bepalend tijdens het daten in Doesburg. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten in Doesburg een melding met de contactgegevens van de match. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Lees verder op: Ontdek speeddating Doesburg met 5 praktische Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten in Doesburg? Gewoon doen!

Wij adviseren: probeer het! Als je het eng vind, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Doesburg!