Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten Diemen

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord: Speeddaten regio Diemen. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaanden en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een tweede date wilt maken.
Speeddaten Diemen, klinkt dat als iets voor jou? Op match dating lees je veel tips over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een gesprek duurt gemiddeld kwartier minuten. Dit is Genoeg voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een normale date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Diemen is veelal in de avond. Bij aanvang krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een beknopte inleiding en wat uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je aan je tafel zitten.

Na iedere speeddate schuif je door, iedere 5 tot 10 rondes is er een pauze van 5 minuten.
Door deze methode ontmoet je op een enkele avond veel leuke singles. Vast en zeker dat daar een date bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke alleenstaande ontmoeten

Speeddaten regio Diemen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen of je nog eens wilt daten. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke date met wie je nog een date zou willen, dan heb je tenminste een fijne avond gehad!

De Tips voor speeddaten regio Diemen

Speeddaten regio Diemen is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van rond 15 minuten. Je kunt later vaststellen of je in het vervolg nog een afspraak zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je goed verzorgd arriveert. Tijdens een speeddate draait het in de eerste plaats om een goede eerste indruk, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets moois dragen maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Zorg voor een comfortabel gevoel bij de ander

Wens je gesprekspartner zich prettig voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Houd rekening met non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend bij het speed daten Diemen. Stel je lichamelijk open: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Diemen een mail met de contact informatie van de date. Geef daarna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je het interessant.

Relevant artikel Ontdek speeddating regio Diemen met 5 praktische Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Diemen? Gewoon doen!

Er is maar een manier om te weten of je iets leuk vind: probeer het! Als je het spannend vind, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Diemen!