Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten regio Deventer

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten in Deventer. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet in korte periode een flink aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede afspraakje wilt afspreken.
Speeddaten regio Deventer, klinkt dat als iets voor jou? Op online dating chat kun je alles lezen over daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een speeddate duurt meestal kwartier minuten. Dit is Genoeg voor een eerste impressie en veel efficiënter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Deventer is vaak in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een korte introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 rondjes is er een pauze van 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je op een efficiënte manier tientallen singles. Hele grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Meestal is er ook gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke singles ontmoeten

Speeddaten Deventer is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen wat je van de date vond. De speeddate is vaak geheel verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke man of vrouw met wie je nog een date zou willen, dan heb je tenminste een leuke avond gehad!

Tips voor speeddaten regio Deventer

Speeddaten in Deventer is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere mensen een korte date van rond een kwartier. Je bedenkt later of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het maximale uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd arriveert. Bij een speeddate draait het hoofdzakelijk om een goede eerste voorkomen, verschijning en verzorging. Vrouwen kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te zakelijk.

Geef de ander een plezierig gevoel

Wil je dat de ander zich plezierig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een positief gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op lichaamstaal

Lichaamstaal is belangrijk tijdens het daten in Deventer. Stel je lichamelijk open: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten Deventer een bericht met de contact informatie van de date. Geef daarna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Lees ook: Ontdek speeddating in Deventer met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Deventer? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Als je het spannend vind, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Deventer!