Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speed daten Delfzijl

Je hebt er vast al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten in Delfzijl. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet in korte tijdsbestek een aanzienlijk aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te bepalen met wie je een vervolgdate wilt maken.
Speeddaten Delfzijl, klinkt dat als iets voor jou? Op relatie dating lees je verschillende tips over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een gesprek duurt gemiddeld 3 tot 10 minuten. Dit is Voldoende voor een eerste indruk en veel korter dan een normale date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Delfzijl is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een kleine inleiding en uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Daarna gaat iedereen aan zijn tafel zitten.

Na iedere speeddate schuif je door, elke 5 tot 10 rondes is er een korte pauze.
Met speeddaten ontmoet je op één avond een groot aantal singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

In contact komen met andere alleenstaanden

Speeddaten in Delfzijl is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te vertellen wat je van de ander vind. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke date met wie je nog een date zou willen, dan heb je in ieder geval een fijne avond gehad!

Tips voor speeddaten regio Delfzijl

Speeddaten Delfzijl is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal gesprekspartner een korte date van gemiddeld een kwartier. Je heb de mogelijkheid later vast te stellen of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je aankomt. Tijdens een speeddate draait het voornamelijk om een leuke eerste voorkomen, verschijning en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets verleidelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Geef de ander een comfortabel gevoel

Wil je gesprekspartner zich fijn voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een plezierig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Let op je non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het daten in Delfzijl. Stel je lichamelijk open: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Delfzijl een berichtje met de contact informatie van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je de spanning erin.

Lees verder op: Ontdek speeddating regio Delfzijl met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraakje binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten regio Delfzijl? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Vind je het te spannend, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Delfzijl!