Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten in De Lutte

Je hebt er vast al eens over gelezen: Speeddaten in De Lutte. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet in korte tijdsduur een groot aantal alleenstaanden en je hoeft pas na alle dates te beslissen met wie je een tweede afspraakje wilt afspreken.
Speeddaten in De Lutte, klinkt dat als iets voor jou? Op single sites lees je veel info over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een speeddate duurt meestal kwartier minuten. Voldoende voor een eerste impressie en veel korter dan een gewone date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten De Lutte is veelal in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Daarna ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na iedere date schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 rondes is er een pauze van 5 minuten.
Met speeddaten ontmoet je op een efficiënte manier een groot aantal singles. Hele grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog eens willen daten. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke singles tegenkomen

Speeddaten De Lutte is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen wat je van de ander vind. De speeddate is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch niemand met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je in ieder geval een prettige avond gehad!

De Praktische Tips voor speeddaten De Lutte

Speeddaten De Lutte is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere gesprekspartner een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je kunt later bedenken of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd aankomt. Bij een speeddate draait het in het bijzonder om een goede eerste indruk, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets sexy dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Stel je gesprekspartner gerust

Wil je date zich comfortabel voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een positief gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Houd rekening met non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het 55 plus daten in De Lutte. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten regio De Lutte een berichtje met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het spannend.

Lees verder op Succesvolle speeddating in De Lutte met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in De Lutte? Gewoon doen!

Er is maar een manier om te weten of je iets leuk vind: probeer het! En als je het heel spannend vind neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuke avond!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in De Lutte!