Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten regio De Kwakel

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten in De Kwakel. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een flink aantal singles en je hoeft pas na alle dates te beslissen welke date je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten De Kwakel, klinkt dat als iets voor jou? Op relatiesites nederland lees je alles over deze vorm van speed daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt vaak kwartier minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een normale date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten De Kwakel is vaak in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige inleiding en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je allemaal aan tafels zitten.

Na elke date schuif je door, elke tussen de 5 en 10 rondjes is er een pauze van 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je in korte tijd tientallen singles. Grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen afspreken. Vaak is er na afloop de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Contact leggen met andere alleenstaande

Speeddaten in De Kwakel is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke man of vrouw met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je sowieso een fijne avond gehad!

Beste Tips voor speeddaten regio De Kwakel

Speeddaten in De Kwakel is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van rond een kwartier. Je bedenkt later of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd aankomt. Bij een speeddate draait het vooral om een goede eerste voorkomen, verschijning en uiterlijke verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te formeel.

Geef de ander een fijn gevoel

Wens je gesprekspartner zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een plezierig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Let op je lichaamstaal

Lichaamstaal is bepalend tijdens het speeddaten hoger opgeleiden regio De Kwakel. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je interesse toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten regio De Kwakel een mail met de contact informatie van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Lees ook Succesvolle speeddating De Kwakel met 5 praktische Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg date binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten regio De Kwakel? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten De Kwakel!