Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten De Bilt

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten De Bilt. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een aanzienlijk aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te bepalen welke date je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten De Bilt, klinkt dat als iets voor jou? Op onze homepage lees je veel info over deze vorm van speed daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een speeddate duurt meestal 3 tot 10 minuten. Toereikend voor een eerste impressie en veel korter dan een standaard date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten De Bilt is veelal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een korte inleiding en uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze introductie ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na elke speeddate schuif je door, iedere 5 tot 10 rondes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze methode ontmoet je op één avond een groot aantal singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Meestal is er ook mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaande

Speeddaten regio De Bilt is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen of je nog eens wilt afspreken. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke man of vrouw met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een gezellige avond gehad!

Beste Tips voor speeddaten regio De Bilt

Speeddaten in De Bilt is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende mensen een korte date van gemiddeld een kwartier. Je heb de mogelijkheid later vast te stellen of je een vervolg date zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het maximale uit jouw speed date halen lees dan verder voor een aantal tips.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je aankomt. Bij een speeddate draait het merendeels om een goede eerste voorkomen, verschijning en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets sexy aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te formeel.

Stel de ander gerust

Wens je gesprekspartner zich goed voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Let op je lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het 55 plus daten regio De Bilt. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek waarin jouw speeddate geïnteresseerd is

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten regio De Bilt een melding met de contact informatie van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Lees ook: Ontdek speeddating De Bilt met deze 5 Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten De Bilt? Gewoon doen!

Wij adviseren: probeer het! Als je het eng vind, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in De Bilt!