Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speed daten in Capelle aan den IJssel

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gehoord of gelezen: Speeddaten regio Capelle aan den IJssel. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet in korte tijdsbestek een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te bepalen wie je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten Capelle aan den IJssel, klinkt dat als iets voor jou? Op onze site lees je verschillende tips over deze vorm van daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een date duurt vaak kwartier minuten. Dit is Voldoende voor een eerste indruk en veel korter dan een standaard date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Capelle aan den IJssel is meestal in de avond. Bij aanvang krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je allemaal aan tafels zitten.

Na ieder gesprekje schuif je door, elke 5 tot 10 rondes is er een pauze van 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op één avond veel singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog wel een keer zou willen afspreken. Meestal is er ook de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere alleenstaande

Speeddaten in Capelle aan den IJssel is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen wat je van de ander vind. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een drankje op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je tenminste een fijne avond gehad!

De Praktische Tips voor speeddaten in Capelle aan den IJssel

Speeddaten Capelle aan den IJssel wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse gesprekspartner een korte date van rond 10-15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te bepalen of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het meeste uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd aankomt. Tijdens een speeddate draait het vooral om een goede eerste indruk, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Zorg voor een prettig gevoel bij de ander

Wil je date zich comfortabel voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een prettig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is belangrijk bij het flitsdate regio Capelle aan den IJssel. Stel je lichamelijk open: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten regio Capelle aan den IJssel een bericht met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je de spanning erin.

Relevant artikel: Succesvolle speeddating in Capelle aan den IJssel met 5 Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraakje binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten in Capelle aan den IJssel? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! Vind je het eng, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten in Capelle aan den IJssel!