Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speeddaten Bussum

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten Bussum. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een uitkomst. Je ontmoet namelijk in korte tijdsduur een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te bepalen welke date je nog een keer keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten Bussum, klinkt dat als iets voor jou? Op dating sites kun je veel tips lezen over speeddaten.

Hoe Speeddaten werkt

Een date duurt meestal kwartier minuten. Dit is Genoeg voor een eerste indruk en veel sneller dan een normale date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Bussum is veelal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je allemaal aan tafels zitten.

Na elke speeddate schuif je door, iedere 5-10 dates is er een pauze van 5 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je in korte tijd veel leuke singles. Grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je komt in contact met andere singles

Speeddaten in Bussum is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt een hapje en een drankje op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke man of vrouw met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een leuke avond gehad!

De Praktische Tips voor speeddaten Bussum

Speeddaten Bussum is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere personen een korte date van rond 10-15 minuten. Je kunt later bepalen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal nuttige tips.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je goed verzorgd aankomt. Bij een speeddate draait het bovenal om een goede eerste impressie, uiterlijk en verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te stijf.

Zorg voor een goed gevoel bij de ander

Wil je dat de ander zich comfortabel voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een positief gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Houd rekening met lichaamstaal

Lichaamstaal is bepalend tijdens het daten Bussum. Neem een open houding aan: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten Bussum een bericht met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je de spanning erin.

Relevant artikel: Succesvolle speeddating regio Bussum met 5 praktische Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten Bussum? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Als je het eng vind, dan neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuk avontuur!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Bussum!