Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten Brummen

Je hebt er vast al eens over gelezen: Speeddaten Brummen. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een oplossing. Je ontmoet namelijk in korte tijd een aanzienlijk aantal singles en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede afspraakje wilt afspreken.
Speeddaten in Brummen, klinkt dat als iets voor jou? Op dating nl kun je veel info lezen over speeddaten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt gemiddeld kwartier minuten. Genoeg voor een eerste impressie en veel sneller dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Brummen is veelal in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een korte inleiding en uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel zitten.

Na iedere date schuif je door, iedere 5 tot 10 dates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je op een enkele avond veel leuke singles. Hele grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen afspreken. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaande

Speeddaten in Brummen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen of je nog eens wilt afspreken. De avond is vaak geheel verzorgd door de locatie. Je krijgt een drankje op een leuke locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke date met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een leuke avond gehad!

Tips voor speeddaten in Brummen

Speeddaten Brummen is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende gesprekspartner een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het volledige uit jouw speed date halen lees dan verder voor een aantal praktische tips.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd arriveert. Tijdens een speeddate draait het voornamelijk om een goede eerste indruk, verschijning en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets aantrekkelijks dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Zorg voor een plezierig gevoel bij de ander

Wil je date zich plezierig voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een goed gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen lachen.

Let op je non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend bij het speed daten in Brummen. Stel je lichamelijk open: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de ander dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Brummen een melding met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je het spannend.

Bekijk ook: Succesvolle speeddating Brummen met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Brummen? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Als je het te spannend vind, dan neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Brummen!