Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten in Breda

Je hebt er vast al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten Breda. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet in korte tijdsbestek een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te laten weten met wie je een tweede afspraakje wilt maken.
Speeddaten Breda, klinkt dat als iets voor jou? Op single sites kun je veel info lezen over daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een speeddate duurt meestal kwartier minuten. Dit is Voldoende voor een eerste ervaring en veel sneller dan een gewone date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Breda is vaak in de avond. Bij aanvang krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een korte introductie en uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie gaat iedereen aan zijn tafel plaatsnemen.

Na elk gesprekje schuif je door, iedere 5 tot 10 dates is er een korte pauze.
Door deze speeddating methode ontmoet je op een enkele avond een groot aantal singles. Grote kans dat daar een date bijzit met wie je nog wel een keer zou willen daten. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke mannen en vrouwen ontmoeten

Speeddaten regio Breda is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen of je nog eens op date wilt. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt lekkere drankjes en hapjes op een inspirerende locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke dame of heer met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je tenminste een fijne avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten regio Breda

Speeddaten regio Breda wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse mensen een korte date van gemiddeld 15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het volledige uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal tips en trucs.

De eerste indruk is cruciaal!

Zorg ervoor dat je netjes verzorgd arriveert. Met een speeddate draait het vooral om een leuke eerste voorkomen, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets nets te dragen maar niet te formeel.

Zorg dat de ander een fijn gevoel heeft

Wil je gesprekspartner zich fijn voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een goed gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is bepalend tijdens het speeddaten hoger opgeleiden in Breda. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je date zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de normale vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Heb geduld

Wanneer je een match hebt met de ander dan krijg je normaliter na speeddaten Breda een berichtje met de contact informatie van de match. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Lees verder op: Succesvolle speeddating regio Breda met 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraakje binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Breda? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Als je het spannend vind, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een gezellige avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Breda!