Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten Born

Je hebt er vast al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten in Born. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijdsbestek een groot aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen welke date je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten in Born, klinkt dat als iets voor jou? Op datingsites nl kun je verschillende tips lezen over daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een speeddate duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Voldoende voor een eerste ervaring en veel korter dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Born is veelal in de avond. Bij aankomst krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een bondige introductie en wat uitleg over de avond , ook krijg je de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, elke 5-10 rondes is er een korte pauze.
Op deze manier ontmoet je in een flits tientallen singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog een maal willen daten. Meestal is er ook gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaanden

Speeddaten regio Born is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen of je nog eens wilt daten. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een drankje op een gezellige locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke dame of heer met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een prettige avond gehad!

Tips voor speeddaten in Born

Speeddaten in Born is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse gesprekspartner een korte date van rond 10-15 minuten. Je bedenkt later of je een vervolg date zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het maximale uit jouw date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je goed verzorgd arriveert. Met een speeddate draait het in het bijzonder om een interessante eerste impressie, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets sexy aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Geef de ander een prettig gevoel

Wil je gesprekspartner zich prettig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een fijn gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Houd rekening met non-verbale communicatie

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het 40+ daten regio Born. Neem een open houding aan: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de speeddate dan krijg je hier meestal na speeddaten in Born een berichtje met de contactgegevens van de date. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het spannend.

Relevante pagina: Ontdek speeddating in Born met 5 praktische Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg date te plannen.

Speeddaten in Born? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbudies.nl wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Born!