Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten in Borger

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten Borger. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet in korte tijd een flink aantal singles en je hoeft pas na alle dates te beslissen wie je nog een keer keer zou willen daten.
Speeddaten regio Borger, klinkt dat als iets voor jou? Op match dating site lees je veel tips over deze vorm van speed daten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt vaak 3 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Borger is meestal in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een beknopte inleiding en uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding gaat iedereen aan zijn tafel plaatsnemen.

Na iedere speeddate schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 speeddates is er een pauze van 5 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je in een flits tientallen singles. Grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een keer willen daten. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke alleenstaanden

Speeddaten Borger is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen wat je van de date vond. De avond is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een drankje op een romantische locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch niemand met wie je nog een vervolg date zou willen, dan heb je in ieder geval een gezellige avond gehad!

Tips voor speeddaten Borger

Speeddate Borger Informatie

Speeddaten in Borger wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere mensen een korte date van rond een kwartier. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een date zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het meeste uit jouw speed date halen lees dan verder voor een aantal praktische tips.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig arriveert. Bij een speeddate draait het bovenal om een leuke eerste voorkomen, uiterlijk en uiterlijke verzorging. Dames kunnen iets moois aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te zakelijk.

Zorg voor een plezierig gevoel bij de ander

Wens je dat de ander zich goed voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een fijn gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen genieten.

Let op je lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel bij het 40+ daten Borger. Stel je lichamelijk open: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de interesses van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander gaaf vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je normaliter na speeddaten regio Borger een bericht met de contact informatie van de match. Geef hierna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Lees verder op Ontdek speeddating in Borger met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders loop je het risico dat je niets meer te bespreken hebt op een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg date te plannen.

Speeddaten in Borger? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Als je het eng vind, dan neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten Borger!