Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speed daten Best

Je hebt er vast al eens over gehoord of gelezen: Speeddaten regio Best. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een antwoord. Je ontmoet namelijk in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen met wie je een tweede afspraakje wilt maken.
Speeddaten in Best, klinkt dat als iets voor jou? Op datingsites kun je alles lezen over speeddaten.

Hoe werkt speeddaten?

Een gesprek duurt meestal 3 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste impressie en veel korter dan een normale date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten regio Best is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een korte introductie en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding ga je aan je tafel zitten.

Na elke speeddate schuif je door, elke tussen de 5 en 10 rondjes is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Op deze manier ontmoet je op een enkele avond tientallen singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Vaak is er na afloop mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke singles

Speeddaten Best is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen of je nog eens op date wilt. De speeddate is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je niemand met wie je een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een fijne avond gehad!

De Praktische Tips voor speeddaten in Best

Speeddaten Best wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse personen een korte date van rond 15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te beslissen of je in het vervolg nog een afspraak zou willen hebben. Zo kun je snel schakelen. Wil jij het meeste uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal tips en trucs.

Maak een goede eerste indruk!

Zorg ervoor dat je aankomt. Tijdens een speeddate draait het in de eerste plaats om een interessante eerste indruk, verschijning en verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Geef de ander een comfortabel gevoel

Wens je gesprekspartner zich prettig voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is noodzakelijk om met een prettig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Houd rekening met lichaamstaal

Lichaamstaal is beslissend bij het daten Best. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en een open karakter hebt. Je kunt ook een beetje voorover leunen om te laten zien dat je interesse toont in de ander, maar kom niet te dichtbij. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die de de conversatie op gang laat komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een match hebt met de speeddate dan krijg je normaliter na speeddaten in Best een berichtje met de contact informatie van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Ook interessant: Succesvolle speeddating in Best met deze 5 Tips

Ga niet meteen allerlei social media contacten uitwisselen zodat je match meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraakje binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten Best? Gewoon doen!

Wij adviseren: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten regio Best!