Beste Datingsite vergelijken Nederland
Waar speed daten in Bergen op Zoom

Je hebt er vast al eens over gehoord: Speeddaten regio Bergen op Zoom. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet in korte tijdsbestek een aanzienlijk aantal singles en je hoeft pas achteraf te bepalen welke date je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten regio Bergen op Zoom, klinkt dat als iets voor jou? Op datingsite kun je alles lezen over speeddaten.

Hoe Speeddaten werkt

Een gesprek duurt vaak 3 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste indruk en veel sneller dan een standaard date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Bergen op Zoom is meestal in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een korte introductie en wat uitleg over de avond en krijgt de spelregels te horen. Na deze inleiding gaat iedereen aan zijn tafel plaatsnemen.

Na iedere date schuif je door, iedere 5-10 speeddates is er een pauze van 5 minuten.
Door deze methode ontmoet je in korte tijd veel singles. Vast en zeker dat daar iemand bijzit met wie je nog eens willen afspreken. Meestal is er ook de mogelijkheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke singles ontmoeten

Speeddaten in Bergen op Zoom is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is spannend en ongedwongen en je hoeft niet direct te beslissen wat je van de date vond. De avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een drankje op een gezellige locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch niemand met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je in ieder geval een gezellige avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten in Bergen op Zoom

Speeddaten in Bergen op Zoom wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse gesprekspartner een korte date van rond 15 minuten. Je kunt later beslissen of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het volledige uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal tips en trucs.

Maak een goede eerste indruk

Zorg ervoor dat je fris en fruitig aankomt. Met een speeddate draait het bovenal om een interessante eerste indruk, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets sexy dragen maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te zakelijk.

Stel je gesprekspartner op zijn of haar gemak

Wil je gesprekspartner zich fijn voelt? Zorg er dan eerst voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een comfortabel gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen lachen.

Let op non-verbale communicatie

Lichaamstaal is bepalend bij het date tips Bergen op Zoom. Neem een open houding aan: zit recht en doe je armen niet over elkaar. Een open lichaamshouding laat aan je gesprekspartner zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die de de conversatie op gang laat komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Bergen op Zoom een melding met de contactgegevens van de match. Geef hierna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het interessant.

Lees verder op: Succesvolle speeddating in Bergen op Zoom met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten delen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg date te plannen.

Speeddaten in Bergen op Zoom? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Als je het spannend vind, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten regio Bergen op Zoom!