Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speeddaten in Bedum

Je hebt er ongetwijfeld al eens eerder over gelezen: Speeddaten regio Bedum. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een oplossing. Je ontmoet in korte periode een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas na alle dates te beslissen wie je nog een keer keer zou willen daten.
Speeddaten in Bedum, klinkt dat als iets voor jou? Op dating site lees je verschillende tips over deze vorm van daten.

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Een speeddate duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Genoeg voor een eerste ervaring en veel efficiënter dan een standaard date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Bedum is meestal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een korte introductie en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je aan je tafel zitten.

Na ieder gesprekje schuif je door, iedere 5 tot 10 rondjes is er een pauze van 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op een efficiënte manier een groot aantal singles. Hele grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog wel een keer zou willen afspreken. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke alleenstaande tegenkomen

Speeddaten regio Bedum is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet op dat moment te beslissen of je nog eens wilt daten. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een gezellige locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je tenminste een leuke avond gehad!

Beste Tips voor speeddaten regio Bedum

Speeddaten in Bedum is nog steeds enorm populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met diverse mensen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je kunt later vaststellen of je een vervolg date zou willen hebben. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij het maximale uit jouw speed date halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

Zorg voor een goede indruk

Zorg ervoor dat je arriveert. Met een speeddate draait het merendeels om een goede eerste voorkomen, verschijning en verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Zorg voor een comfortabel gevoel bij de ander

Wens je dat de ander zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een positief gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op je eigen lichaamstaal

Lichaamstaal is bepalend tijdens het speeddaten hoger opgeleiden regio Bedum. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je gesprekspartner zien dat je aandacht toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Respecteer de persoonlijke ruimte van je date.

Vraag jouw speeddate waar haar passie ligt

Stel vragen waardoor je te weten komt wat de ander interesseert vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Bedum een berichtje met de contact informatie van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs aan je match. Zo hou je het interessant.

Lees ook: Ontdek speeddating regio Bedum met deze 5 Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte om na te denken, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraak te plannen.

Speeddaten regio Bedum? Gewoon doen!

Ons advies luidt: probeer het! Als je het spannend vind, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten in Bedum!