Beste Datingsite vergelijken Nederland
Wat is speed daten Bathmen

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord: Speeddaten Bathmen. Misschien heb je al eens een speeddate geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet in korte tijd een aanzienlijk aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te bepalen wie je nog een keer keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten in Bathmen, klinkt dat als iets voor jou? Op relatiesites nederland lees je veel info over deze vorm van speed daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een speeddate duurt vaak 5 tot 10 minuten. Dit is Genoeg voor een eerste indruk en veel sneller dan een standaard date waarbij je vaak een aantal uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Bathmen is veelal in de avond. Bij aankomst krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. De groep krijgt een korte inleiding en wat uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Daarna ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na elke date schuif je door, iedere tussen de 5 en 10 rondes is er een pauze van 5 minuten.
Op deze manier ontmoet je op één avond tientallen singles. Grote kans dat daar iemand bijzit met wie je nog een keer willen afspreken. Vaak is er na afloop de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je ontmoet veel leuke mensen

Speeddaten Bathmen is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet direct te vertellen wat je van de date vond. De speeddate avond is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een hapje en een drankje op een inspirerende locatie. Ontmoet je uiteindelijk toch geen leuke dame of heer met wie je nog een vervolg afspraakje zou willen, dan heb je tenminste een prettige avond gehad!

De Beste Tips voor speeddaten in Bathmen

Speeddaten Bathmen is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met een aantal personen een korte date van rond 10-15 minuten. Je bedenkt later of je in het vervolg nog een afspraakje zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen dan hebben we wat leuke tips voor je in petto.

De eerste indruk is cruciaal

Zorg ervoor dat je fris en verzorgd arriveert. Met een speeddate draait het in de eerste plaats om een leuke eerste indruk, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets verleidelijks aanhebben maar niet te seksueel en mannen kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te officieel.

Geef de ander een fijn gevoel

Wil je dat de ander zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf relaxt bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een goed gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen genieten.

Kijk naar non-verbale communicatie

Lichaamstaal is beslissend tijdens het flitsdate in Bathmen. Neem een open houding aan: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je medeleven toont en een open karakter hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander interesseert vind. Je kunt van te voren een paar leuke verrassende vragen bedenken die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Zorg dat je vragen stelt die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de standaard vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een match hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten in Bathmen een berichtje met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet meteen teveel prijs van jezelf. Zo hou je de spanning erin.

Ook interessant Succesvolle speeddating in Bathmen met 5 Tips

Ga niet meteen verschillende social media contacten delen zodat je speeddate meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je date wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten Bathmen? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! Vind je het spannend, dan neem je toch gewoon een goede vriend of vriendin mee? Dan kun je samen het avontuur ervaren en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Gegarandeerd een leuke avond!
Bestbuddies wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten regio Bathmen!