Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten Asten

Je hebt er ongetwijfeld al eens over gelezen: Speeddaten Asten. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer mensen een uitkomst. Je ontmoet in korte tijdsduur een flink aantal alleenstaande en je hoeft pas achteraf te bepalen wie je een tweede keer zou willen ontmoeten.
Speeddaten regio Asten, klinkt dat als iets voor jou? Op single sites kun je veel tips lezen over daten.

Hoe werkt speeddaten?

Een speeddate duurt vaak 3 tot 10 minuten. Dit is Genoeg voor een eerste ervaring en veel efficiënter dan een normale date die vaak meerdere uren duurt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten in Asten is veelal in de avond. Bij aanloop krijg je een lekker drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een korte inleiding en uitleg over hoe de avond zal verlopen , ook krijg je de spelregels te horen. Daarna ga je aan je tafel plaatsnemen.

Na elk gesprekje schuif je door, elke 5 tot 10 dates is er een pauze van 5 minuten.
Op deze manier ontmoet je in korte tijd veel singles. Grote kans dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog een maal willen afspreken. Meestal is er ook de gelegenheid om te dansen of te loungen.

Je zult veel leuke alleenstaande tegenkomen

Speeddaten regio Asten is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is inspirerend en ongedwongen en je hoeft niet meteen te beslissen of je nog eens op date wilt. De speeddate is vaak volledig verzorgd. Je krijgt een drankje op een romantische locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke man of vrouw met wie je een vervolg date zou willen, dan heb je in ieder geval een gezellige avond gehad!

Tips voor speeddaten in Asten

Speeddaten Asten is niet voor niets zo populair, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met verschillende mensen een korte date van gemiddeld 10-15 minuten. Je heb de mogelijkheid later te bepalen of je een vervolg afspraak zou willen hebben. Door dit later te doen kun je rustig nadenken over je keuze. Wil jij het maximale uit jouw date halen lees dan verder voor een aantal praktische tips.

De eerste indruk is cruciaal!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig aankomt. Met een speeddate draait het voornamelijk om een goede eerste impressie, uiterlijk en verzorging. Vrouwen kunnen iets aantrekkelijks aanhebben maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets nets te dragen maar niet te officieel.

Geef de ander een comfortabel gevoel

Wens je dat de ander zich op zijn of haar gemak voelt? Zorg er dan aanvankelijk voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te ontspannen en neem het niet te serieus. Het is belangrijk om met een prettig gevoel aan je speeddate te beginnen en te kunnen glimlachen.

Houd rekening met lichaamstaal

Lichaamstaal is een onderschat onderdeel tijdens het flitsdate regio Asten. Stel je lichamelijk open: zit rechtop en doe je armen niet over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je medeleven toont en belangstelling hebt. Je kunt kiezen om een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, let wel op dat je niet te dichtbij komt. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander gaaf vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om wat meer over zichzelf te vertellen. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Ga verder dan de bekende vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Wees geduldig

Wanneer je een klik hebt met de ander dan krijg je hier meestal na speeddaten in Asten een mail met de contact informatie van de match. Geef daarna niet meteen teveel prijs aan je date. Zo hou je het interessant.

Relevant artikel: Ontdek speeddating Asten met deze 5 praktische Tips

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je speeddate meteen alles over je weet van de naam van je hond tot je meest beschamende foto’s. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees netjes en gun je match wat ruimte, bedank de date voor de match en loop niet te hard van stapel. Een vervolg afspraak binnen twee weken is een goede leidraad.

Speeddaten regio Asten? Gewoon doen!

Als je nog steeds twijfelt: probeer het! En als je het heel te spannend vind neem je toch gewoon een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je dates bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je zeker een gezellige avond!
Bestbudies.nl wenst je veel plezier en geluk in het speeddaten regio Asten!