Beste Datingsite vergelijken Nederland
Hoe werkt speeddaten in Amsterdam

Je hebt er vast al eens eerder over gelezen: Speeddaten Amsterdam. Misschien heb je het zelfs al eens geprobeerd.
Speeddaten is voor steeds meer singles een antwoord. Je ontmoet in korte tijdsduur een aanzienlijk aantal singles en je hoeft pas achteraf te bepalen welke date je een tweede keer zou willen daten.
Speeddaten Amsterdam, klinkt dat als iets voor jou? Op senioren dating kun je alles lezen over speeddaten.

Hoe werkt speeddaten?

Een gesprek duurt meestal kwartier minuten. Voldoende voor een eerste indruk en veel efficiënter dan een gewone date waarbij je vaak een paar uur samenbrengt. Als het niet klikt ontmoet je tijdens een speeddate al snel een ander maar kan dat bij een normale date al snel voor ongemakkelijke situaties zorgen. Als het voor jou gevoel klikt dan geef je dit aan op een vooraf uitgedeelde matchkaart en wacht je geduldig af op de uitslag.

Hoe de avond bij speeddaten verloopt

Speeddaten Amsterdam is vaak in de avond. Bij aanloop krijg je een drankje aangeboden en mag je plaatsnemen. Je krijgt een kleine inleiding en uitleg over hoe de avond zal verlopen en krijgt de spelregels te horen. Na deze introductie ga je aan je tafel zitten.

Na elke date schuif je door, iedere 5-10 dates is er een pauze van 5 tot 10 minuten.
Door deze speeddating methode ontmoet je op een enkele avond een groot aantal singles. Vast en zeker dat daar een man of vrouw bijzit met wie je nog eens willen daten. Vaak is er na afloop gelegenheid om te dansen of te loungen.

In contact komen met andere alleenstaanden

Speeddaten Amsterdam is voor veel mensen de ideale manier om contact te leggen met andere singles. Het is leuk en ongedwongen en je hoeft niet meteen te vertellen wat je van de ander vind. De speeddate is vaak geheel verzorgd. Je krijgt een drankje op een leuke locatie. Zelfs al ontmoet je geen leuke man of vrouw met wie je nog een afspraakje zou willen, dan heb je sowieso een leuke avond gehad!

Tips en Trucs voor speeddaten in Amsterdam

Speeddaten regio Amsterdam wordt steeds populairder, want het werkt. Tijdens een speeddate heb je met meerdere gesprekspartner een korte date van rond een kwartier. Je bedenkt later of je een vervolg afspraakje zou willen hebben. Hierdoor kun je snel verder. Wil jij het maximale uit jouw speeddate halen lees dan verder voor een aantal nuttige tips.

Zorg voor een goede indruk!

Zorg ervoor dat je fris en fruitig arriveert. Met een speeddate draait het hoofdzakelijk om een leuke eerste indruk, verschijning en verzorging. Dames kunnen iets sexy dragen maar niet te seksueel en heren kunnen ervoor kiezen om iets netjes te dragen maar niet te formeel.

Stel de ander gerust

Wens je gesprekspartner zich plezierig voelt? Zorg er dan voorafgaand voor dat je zelf ontspannen bent. Probeer te relaxen en neem het niet te serieus. Het is het beste om met een fijn gevoel aan je speeddate te starten en te kunnen glimlachen.

Let op lichaamstaal

Lichaamstaal is beslissend bij het speeddaten hoger opgeleiden Amsterdam. Stel je lichamelijk open: bij een open houding heb je geen armen of benen over elkaar. Een open houding laat aan je date zien dat je interesse toont en belangstelling hebt. Je kunt daarnaast een beetje voorover leunen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de ander, maar kom niet te dichtbij. Heb respect voor de persoonlijke ruimte van je date.

Ontdek de passie van jouw speeddate

Stel vragen waarmee je te weten komt wat de ander leuk vind. Het is daarom leuk om wat verassende vragen voor te bereiden die de ander uitnodigen om zich wat meer bloot te geven. Stel vragen die het gesprek op gang laten komen. Bedenk ook een paar verassende vragen in plaats van alleen de gewone vragen over werk, hobby’s of date verleden.

Houd het spannend

Wanneer je een klik hebt met de date dan krijg je hier meestal na speeddaten regio Amsterdam een melding met de contactgegevens van de date. Geef hierna niet direct teveel prijs van jezelf. Zo hou je de spanning erin.

Lees ook: Ontdek speeddating Amsterdam met deze 5 Tips en trucs

Ga niet meteen al je social media contacten uitwisselen zodat je date meteen alles over je weet. Anders heb je straks niets meer om over te praten bij een vervolgdate. Wees beleefd en gun je match wat ruimte om na te denken, bedank de ander voor de match en loop niet te hard van stapel. We raden je wel aan binnen 2 weken een vervolg afspraakje te plannen.

Speeddaten in Amsterdam? Gewoon doen!

Als je twijfel over speeddaten: probeer het! En als je het heel eng vind neem je toch een iemand mee? Dan kun je samen kijken of het wat is en kun je je gevoelens bespreken met deze vriend of vriendin. Dan heb je gegarandeerd een leuk avontuur!
Bestbuddies wenst je veel vreugde en geluk in het speeddaten Amsterdam!