Beste Datingsite vergelijken Nederland
Tytsjerksteradiel speeddating

Speeddating is ooit bedacht door rabbijn Yaacov deyo. Hij probeerde op deze manier om snel verschillende Joodse singles bij elkaar te brengen en dat was direct een groot succes! Nu is speeddating een methode dat overal ter wereld wordt gebruikt om op een mooie informele wijze je potentiële partner te vinden. Wordt steeds beter in Speeddating in Tytsjerksteradiel met 5 praktische Tips.

Speeddating Tip van een gevorderde speed dater

Hoe zorg je dat je goed verzorgd op de date verschijnt, geen saaie gesprekken voert en geïnteresseerd bent in de ander? Met deze 5 praktische tips van een gevorderde speeddater regio Tytsjerksteradiel. Wordt je een ster in speeddaten!

Tip 1: Bereid je goed voor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zelfs de meest ervaren speeddaters Tytsjerksteradiel bereiden zich heel goed voor. Je kunt van te voren al bedenken dat er een aantal standaard vragen voorbij zullen komen. Wat voor werk je doet, hoe oud je bent en wat je zoal bezighoud in je dagelijks leven. Zorg dat je hier antwoorden op hebt maar je kunt hier natuurlijk ook creatief mee omgaan. Wat je antwoord zegt veel over jou, dus ga hier goed mee om.

Speeddating Tip 2: Zorg voor een goede eerste indruk

Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg er daarom voor dat je goed gekleed ten tonele verschijnt, aandacht aan je uiterlijk besteed en lekker ruikt. Besteed aandacht aan make-up, hoe je je haar draagt en gedraag je een beetje jonger dan je eigenlijk bent. Een mooi overhemd of hakken geven bonuspunten. Dit lijkt vanzelfsprekend maar lang niet iedereen besteed hier voldoende aandacht aan!

Speeddating Tip 3: Stel Geen Saaie Vragen

Tijdens een leuke speeddate Tytsjerksteradiel is het belangrijk dat het gesprek gemakkelijk loopt. Probeer geen gesprek te forceren. Je wilt voorkomen dat je allerlei saaie vragen gaat stellen of over het weer gaat praten. Blijf dicht bij jezelf en stel vragen over onderwerpen waar je echt geïnteresseerd in bent.

Relevante pagina: De Leukste Singles activiteiten in regio Tytsjerksteradiel + Praktische tips

Tip 4: Geef een complimentje en plaag een beetje.

Een complimentje is snel gemaakt. Je moet dit natuurlijk wel menen. Heeft de ander leuke kleren? Een lekkere warme sjaal? Of een leuk kapsel? Zeg er iets over! Mensen vinden het leuk om een complimentje te krijgen en het stelt hen gerust. Daarnaast kun je complimentjes afwisselen met plagen. Wees hier wel voorzichtig mee. Als het goed valt zit je gebakken maar sla je de plank mis dan kan het de date onzeker maken.

Speeddating Tip 5: Stel je open

De meeste mensen zijn nerveus tijdens speeddating in Tytsjerksteradiel. Dat is heel natuurlijk maar kan ook zorgen voor een trage start. Wil je snel een goede sfeer neerzetten? Stel je dan open. Laat je kwetsbaarheid zien. Dat vinden veel mensen dapper en nodigt hen uit om zichzelf ook open te stellen.

Veel succes met speeddaten in Tytsjerksteradiel en misschien wel het belangrijkste: Heb plezier!

Nog niet helemaal zeker van je zaak? lees op onze website al onze artikelen over relaties, vriendschap en dating.