Beste Datingsite vergelijken Nederland
regio Montferland speed dating

Speeddating is bedacht in 1998 door Rabbi Yaacov Deyo. Hij probeerde op deze manier om snel diverse Joodse singles bij mekaar te brengen en dat lukte! Nu is 55 plus dating een fenomeen dat overal ter wereld wordt gebruikt om op een leuke informele methode je potentiële partner te vinden. Wordt steeds beter in Speeddating in Montferland met 5 Tips.

Speeddating Tip van een gevorderde speelster

Hoe zorg je dat je goed verzorgd op de speeddate verschijnt, geen saaie gesprekken voert en geïnteresseerd bent in de ander? Met deze 5 praktische tips van een ervaren speeddater regio Montferland. Wordt je een ster in speeddaten!

Tip 1: Kom wat eerder

Om jezelf al wat meer op je gemak te stellen is het slim om eerder te komen. Zo kun je alvast wat kletsen met anderen en acclimatiseren. Als jouw date verschijnt ben jij er al een tijdje en als het goed is al een stuk meer ontspannen. En dat scheelt!

Tip 2: Zorg voor een goede eerste indruk

Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg er daarom voor dat je goed gekleed ten tonele verschijnt, aandacht aan je uiterlijk besteed en lekker ruikt. Besteed aandacht aan make-up, hoe je je haar draagt en gedraag je een beetje jonger dan je eigenlijk bent. Een mooi overhemd of hakken geven bonuspunten. Dit lijkt vanzelfsprekend maar lang niet iedereen besteed hier voldoende aandacht aan!

Tip 3: Stel Leuke vragen

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken en als je wat ongebruikelijke vragen durft te stellen dan spring je er meteen uit. Probeer vragen te stellen die de ander uitdagen om meer over zichzelf te vertellen zonder te confronterend te zijn. Grappige, simpele vragen werken hierbij het beste. Wat is je favoriete pizza? Wat is je meest avontuurlijke ervaring? Als je een bekende artiest mocht zijn, wie zou je kiezen? Hou het vooral luchtig en speels. Zo breek je het ijs en leer je de ander op een ongewone manier kennen.

Bekijk ook Aanwijzingen voor de beste Singles Activiteiten in regio Montferland

Speeddating Tip 4: Niet teveel vertellen

Een van de dingen waar veel mensen last van hebben is om ongevraagd veel te veel over zichzelf te vertellen. Het is veel beter om te luisteren naar de ander en vragen te stellen. Zo ontstaat er een natuurlijk gesprek, die voor beide gemakkelijk en plezierig is.

Tip 5: Stel je open

De meeste mensen zijn nerveus tijdens speeddating in Montferland. Dat is heel natuurlijk maar kan ook zorgen voor een trage start. Wil je snel een goede sfeer neerzetten? Stel je dan open. Laat je kwetsbaarheid zien. Dat vinden veel mensen dapper en nodigt hen uit om zichzelf ook open te stellen.

Succes met speeddaten in Montferland en vooral: veel plezier!

Nog niet helemaal zeker van je zaak? vind op deting al onze artikelen over dating, relaties en vriendschappen.