Beste Datingsite vergelijken Nederland
in Meerssen speeddating

In dit bericht helpen we je om je kansen te vergroten tijdens speeddating in Meerssen met 5 tips. Participeren aan een speeddate kan een hele efficiënte methode zijn om nieuwe singles te leren kennen, maar enkele mensen twijfelen nog weleens. Is speed dating wel wat voor mij? Of misschien heb je al eens meegedaan aan speeddating, maar was het geen groot succes.

Tip van een ervaren speed dater

Hoe zorg je dat je lekker firs en verzorgd op de speeddating verschijnt, geen saaie gesprekken voert en geïnteresseerd bent in je date? Met deze 5 praktische tips van een gevorderde speeddater regio Meerssen. Wordt je een ster in speeddaten!

Tip 1: Kom wat eerder

Om jezelf al wat meer op je gemak te stellen is het slim om eerder te komen. Zo kun je alvast wat kletsen met anderen en acclimatiseren. Als jouw date verschijnt ben jij er al een tijdje en als het goed is al een stuk meer ontspannen. En dat scheelt!

Speeddating Tip 2: Zorg voor een goede eerste indruk

Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg er daarom voor dat je goed gekleed ten tonele verschijnt, aandacht aan je uiterlijk besteed en lekker ruikt. Besteed aandacht aan make-up, hoe je je haar draagt en gedraag je een beetje jonger dan je eigenlijk bent. Een mooi overhemd of hakken geven bonuspunten. Dit lijkt vanzelfsprekend maar lang niet iedereen besteed hier voldoende aandacht aan!

Speeddating Tip 3: Stel Leuke vragen

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken en als je wat ongebruikelijke vragen durft te stellen dan spring je er meteen uit. Probeer vragen te stellen die de ander uitdagen om meer over zichzelf te vertellen zonder te confronterend te zijn. Grappige, simpele vragen werken hierbij het beste. Wat is je favoriete pizza? Wat is je meest avontuurlijke ervaring? Als je een bekende artiest mocht zijn, wie zou je kiezen? Hou het vooral luchtig en speels. Zo breek je het ijs en leer je de ander op een ongewone manier kennen.

Relevant artikel: De Leukste Singles activiteiten Meerssen + Ideeen

Tip 4: Geef een complimentje en plaag een beetje.

Een complimentje is snel gemaakt. Je moet dit natuurlijk wel menen. Heeft de ander leuke kleren? Een lekkere warme sjaal? Of een leuk kapsel? Zeg er iets over! Mensen vinden het leuk om een complimentje te krijgen en het stelt hen gerust. Daarnaast kun je complimentjes afwisselen met plagen. Wees hier wel voorzichtig mee. Als het goed valt zit je gebakken maar sla je de plank mis dan kan het de date onzeker maken.

Tip 5: Wees niet te Kritisch

Op het eerste gezicht wijzen we veel mensen af. Stel jezelf daarom open voor het contact. Iemand is vaak veel interessanter als je hem of haar beter leert kennen. Is je speeddate niet helemaal je type? Nerveus, met te weinig zelfvertrouwen? Of juist te glad? Probeer hier doorheen te kijken. Mensen proberen hun zwaktes vaak te maskeren en kunnen zo anders overkomen dan ze in werkelijkheid zijn. Gun de ander de tijd om samen het ijs te breken en er een gezellige ontmoeting van te maken. Wordt het niet de liefde van je leven dan kun je er in ieder geval een leuke avond van maken, toch?!

Succes met speeddaten in Meerssen en misschien wel het belangrijkste: Heb plezier!

Nog niet helemaal klaar vind op onze site alle info over relaties, vriendschap en dating.

🗓️ Wat zijn de beste speed dating events in regio Meerssen?

De beste Speed dating events vind je op de vergelijk dating websites tool Filter hierbij op Evenementen voor dating site met lokale events in Meerssen.

💞 Is Dating online in de regio Meerssen een mogelijkheid?

Voor dating online in de omgeving Meerssen raden wij aan te kijken naar onze vergelijk datingsites pagina Hierop kunt u alle dating sites in regio Meerssen vinden.

📱 Wat is de beste speeddating app in de omgeving Meerssen?

Wanneer je de beste dating app zoekt kun je deze het snelst vinden met de vergelijk datingsites tool hierin vind u dating apps als datingsites voor 50 plussers in Meerssen. Maar ook veel andere sites.