Beste Datingsite vergelijken Nederland
Dordrecht speed dating

In dit artikel helpen we je om je kansen te vergroten tijdens speeddating in Dordrecht met 5 praktische tips. Participeren aan een speeddate kan een hele efficiënte wijze zijn om nieuwe singles te leren kennen, maar sommige mensen twijfelen nog wel eens. Is dating wel wat voor mij? Of misschien heb je al eens geparticipeerd aan speeddating, echter viel het tegen.

Tip van een ervaren speed dater

Hoe zorg je dat je lekker firs en verzorgd op de speeddating verschijnt, geen saaie verhalen over het weer gaat vertellen en geïnteresseerd bent in je date? Met deze 5 tips en trucs van een ervaren speeddater in Dordrecht. Wordt je een ster in speeddaten!

Tip 1: Kom wat eerder

Om jezelf al wat meer op je gemak te stellen is het slim om eerder te komen. Zo kun je alvast wat kletsen met anderen en acclimatiseren. Als jouw date verschijnt ben jij er al een tijdje en als het goed is al een stuk meer ontspannen. En dat scheelt!

Tip 2: Zorg voor een goede eerste indruk

Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg er daarom voor dat je goed gekleed ten tonele verschijnt, aandacht aan je uiterlijk besteed en lekker ruikt. Besteed aandacht aan make-up, hoe je je haar draagt en gedraag je een beetje jonger dan je eigenlijk bent. Een mooi overhemd of hakken geven bonuspunten. Dit lijkt vanzelfsprekend maar lang niet iedereen besteed hier voldoende aandacht aan!

Speeddating Tip 3: Stel Geen Saaie Vragen

Tijdens een leuke speeddate regio Dordrecht is het belangrijk dat het gesprek gemakkelijk loopt. Probeer geen gesprek te forceren. Je wilt voorkomen dat je allerlei saaie vragen gaat stellen of over het weer gaat praten. Blijf dicht bij jezelf en stel vragen over onderwerpen waar je echt geïnteresseerd in bent.

Ook interessant Tips voor Singles Activiteiten in Dordrecht

Tip 4: Geef een complimentje en plaag een beetje.

Een complimentje is snel gemaakt. Je moet dit natuurlijk wel menen. Heeft de ander leuke kleren? Een lekkere warme sjaal? Of een leuk kapsel? Zeg er iets over! Mensen vinden het leuk om een complimentje te krijgen en het stelt hen gerust. Daarnaast kun je complimentjes afwisselen met plagen. Wees hier wel voorzichtig mee. Als het goed valt zit je gebakken maar sla je de plank mis dan kan het de date onzeker maken.

Speeddating Tip 5: Wees niet te Kritisch

Op het eerste gezicht wijzen we veel mensen af. Stel jezelf daarom open voor het contact. Iemand is vaak veel interessanter als je hem of haar beter leert kennen. Is je speeddate niet helemaal je type? Nerveus, met te weinig zelfvertrouwen? Of juist te glad? Probeer hier doorheen te kijken. Mensen proberen hun zwaktes vaak te maskeren en kunnen zo anders overkomen dan ze in werkelijkheid zijn. Gun de ander de tijd om samen het ijs te breken en er een gezellige ontmoeting van te maken. Wordt het niet de liefde van je leven dan kun je er in ieder geval een leuke avond van maken, toch?!

Succes met speeddaten in Dordrecht en vooral: veel plezier!

Nog niet helemaal klaar vind op onze site alle info omtrent dating, relaties en vriendschappen.

📅 Wat zijn de beste speed dating events in omgeving Dordrecht?

De beste speeddating evenementen bekijk je op onze beste dating site vergelijker Filter hierbij op Evenementen voor dating websites met speeddating events in Dordrecht.

❤️ Is Dating online in de regio Dordrecht ook mogelijk?

Voor dating via internet in de regio Dordrecht bieden wij een beste datingsites vergelijker Hierop kunt u alle online dating apps in de regio Dordrecht vinden.

📱 Hoe vind ik beste speeddating app in regio Dordrecht?

Wanneer je een speeddating apps zoekt vind je deze het snelst met onze datingsites vergelijken tool hierin vind u dating sites als datingsite 60 plus. Maar ook veel andere dating apps.