Beste Datingsite vergelijken Nederland
De Lier speeddating

Op deze pagina helpen we je om je kansen te vergroten tijdens speeddating in De Lier met 5 praktische tips. Meedoen aan een speeddate kan een hele efficiënte wijze zijn om nieuwe singles te leren kennen, maar sommige mensen twijfelen nog weleens. Is 55 dating wel wat voor mij? Of misschien heb je al eens meegedaan aan speeddating, maar was het geen groot succes.

Tip van een gevorderde speelster

Hoe zorg je dat je optimaal verzorgd op de date verschijnt, geen saaie verhalen over het weer gaat vertellen en geïnteresseerd bent in de ander? Met deze 5 tips van een gevorderde speeddater in De Lier. Wordt je een ster in speeddaten!

Tip 1: Bereid je goed voor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zelfs de meest ervaren speeddaters in De Lier bereiden zich heel goed voor. Je kunt van te voren al bedenken dat er een aantal standaard vragen voorbij zullen komen. Wat voor werk je doet, hoe oud je bent en wat je zoal bezighoud in je dagelijks leven. Zorg dat je hier antwoorden op hebt maar je kunt hier natuurlijk ook creatief mee omgaan. Wat je antwoord zegt veel over jou, dus ga hier goed mee om.

Tip 2: Zorg voor een goede eerste indruk

Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg er daarom voor dat je goed gekleed ten tonele verschijnt, aandacht aan je uiterlijk besteed en lekker ruikt. Besteed aandacht aan make-up, hoe je je haar draagt en gedraag je een beetje jonger dan je eigenlijk bent. Een mooi overhemd of hakken geven bonuspunten. Dit lijkt vanzelfsprekend maar lang niet iedereen besteed hier voldoende aandacht aan!

Speeddating Tip 3: Stel Leuke vragen

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken en als je wat ongebruikelijke vragen durft te stellen dan spring je er meteen uit. Probeer vragen te stellen die de ander uitdagen om meer over zichzelf te vertellen zonder te confronterend te zijn. Grappige, simpele vragen werken hierbij het beste. Wat is je favoriete pizza? Wat is je meest avontuurlijke ervaring? Als je een bekende artiest mocht zijn, wie zou je kiezen? Hou het vooral luchtig en speels. Zo breek je het ijs en leer je de ander op een ongewone manier kennen.

Bekijk ook: Tips en trucs voor Singles Activiteiten De Lier

Tip 4: Geef een complimentje en plaag een beetje.

Een complimentje is snel gemaakt. Je moet dit natuurlijk wel menen. Heeft de ander leuke kleren? Een lekkere warme sjaal? Of een leuk kapsel? Zeg er iets over! Mensen vinden het leuk om een complimentje te krijgen en het stelt hen gerust. Daarnaast kun je complimentjes afwisselen met plagen. Wees hier wel voorzichtig mee. Als het goed valt zit je gebakken maar sla je de plank mis dan kan het de date onzeker maken.

Tip 5: Wees niet te Kritisch

Op het eerste gezicht wijzen we veel mensen af. Stel jezelf daarom open voor het contact. Iemand is vaak veel interessanter als je hem of haar beter leert kennen. Is je speeddate niet helemaal je type? Nerveus, met te weinig zelfvertrouwen? Of juist te glad? Probeer hier doorheen te kijken. Mensen proberen hun zwaktes vaak te maskeren en kunnen zo anders overkomen dan ze in werkelijkheid zijn. Gun de ander de tijd om samen het ijs te breken en er een gezellige ontmoeting van te maken. Wordt het niet de liefde van je leven dan kun je er in ieder geval een leuke avond van maken, toch?!

We wensen je veel geluk met speeddaten in De Lier en misschien wel het belangrijkste: Heb plezier!

Wanneer je nog niet helemaal klaargestoomd bent bestudeerd op gratis date website alles wat je wilt weten omtrent dating, relaties en vriendschappen.

🗓️ Hoe vind ik beste speed dating events in regio De Lier?

De beste speeddating evenementen bekijk je met de dating site vergelijker tool Filter hierbij op Evenementen voor date site met speeddating evenementen in omgeving De Lier.

❤️ Is Dating online in de regio De Lier ook mogelijk?

Voor dating via internet in regio De Lier raden wij aan te kijken naar onze datingsites vergelijken tool Hierop kunt u de betere online dating sites in De Lier vinden.

💬 Wat is de beste speeddating app De Lier?

Wanneer je de beste speeddating apps zoekt vind je deze het snelst met de datingapps vergelijken tool hierin vind u apps als korting lexa. Maar ook veel andere sites.