Beste Datingsite vergelijken Nederland
Bleiswijk speed dating

In dit artikel helpen we je om je kansen te vergroten tijdens speeddating in Bleiswijk met 5 tips en trucs. Meedoen aan een speeddate kan een hele effectieve wijze zijn om nieuwe mensen te leren kennen, maar enkele mensen twijfelen nog wel eens. Is 40+ dating wel wat voor mij? Of misschien heb je al eens meegedaan aan speeddating, echter was het geen groot succes.

Tip van een gevorderde speed dater

Hoe zorg je dat je lekker firs en verzorgd op de speeddating verschijnt, geen saaie verhalen over het weer gaat vertellen en geïnteresseerd bent in de ander? Met deze 5 tips van een ervaren speeddater in Bleiswijk. Wordt je een ster in speeddaten!

Speeddating Tip 1: Kom wat eerder

Om jezelf al wat meer op je gemak te stellen is het slim om eerder te komen. Zo kun je alvast wat kletsen met anderen en acclimatiseren. Als jouw date verschijnt ben jij er al een tijdje en als het goed is al een stuk meer ontspannen. En dat scheelt!

Tip 2: Zorg voor een goede eerste indruk

Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg er daarom voor dat je goed gekleed ten tonele verschijnt, aandacht aan je uiterlijk besteed en lekker ruikt. Besteed aandacht aan make-up, hoe je je haar draagt en gedraag je een beetje jonger dan je eigenlijk bent. Een mooi overhemd of hakken geven bonuspunten. Dit lijkt vanzelfsprekend maar lang niet iedereen besteed hier voldoende aandacht aan!

Speeddating Tip 3: Stel Leuke vragen

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken en als je wat ongebruikelijke vragen durft te stellen dan spring je er meteen uit. Probeer vragen te stellen die de ander uitdagen om meer over zichzelf te vertellen zonder te confronterend te zijn. Grappige, simpele vragen werken hierbij het beste. Wat is je favoriete pizza? Wat is je meest avontuurlijke ervaring? Als je een bekende artiest mocht zijn, wie zou je kiezen? Hou het vooral luchtig en speels. Zo breek je het ijs en leer je de ander op een ongewone manier kennen.

Lees ook: De Leukste Singles activiteiten Bleiswijk + Informatie

Speeddating Tip 4: Geef een complimentje en plaag een beetje.

Een complimentje is snel gemaakt. Je moet dit natuurlijk wel menen. Heeft de ander leuke kleren? Een lekkere warme sjaal? Of een leuk kapsel? Zeg er iets over! Mensen vinden het leuk om een complimentje te krijgen en het stelt hen gerust. Daarnaast kun je complimentjes afwisselen met plagen. Wees hier wel voorzichtig mee. Als het goed valt zit je gebakken maar sla je de plank mis dan kan het de date onzeker maken.

Tip 5: Wees niet te Kritisch

Op het eerste gezicht wijzen we veel mensen af. Stel jezelf daarom open voor het contact. Iemand is vaak veel interessanter als je hem of haar beter leert kennen. Is je speeddate niet helemaal je type? Nerveus, met te weinig zelfvertrouwen? Of juist te glad? Probeer hier doorheen te kijken. Mensen proberen hun zwaktes vaak te maskeren en kunnen zo anders overkomen dan ze in werkelijkheid zijn. Gun de ander de tijd om samen het ijs te breken en er een gezellige ontmoeting van te maken. Wordt het niet de liefde van je leven dan kun je er in ieder geval een leuke avond van maken, toch?!

Succes met speeddaten in Bleiswijk en vooral: veel plezier!

Nog niet helemaal klaar vind op dating al onze artikelen rondom relaties, vriendschap en dating.

🗓️ Wat zijn de beste speed dating events in regio Bleiswijk?

De beste speeddating events vind je op onze vergelijk dating site tool Filter hierbij op Evenementen voor vreemdgaan site met dating evenementen in regio Bleiswijk.

❤️ Is Dating online in regio Bleiswijk een mogelijkheid?

Voor dating online in Bleiswijk raden wij aan te kijken naar onze vergelijk datingapps tool Hierop kunt u alle goede dating sites in Bleiswijk vinden.

💬 Hoe vind ik beste speeddating app in regio Bleiswijk?

Wanneer je een dating apps zoekt kun je deze het snelst vinden met onze pagina met datingsites vergeleken hierin vind u dating sites als datingsites voor 50 plussers in Bleiswijk. Maar ook vele andere dating apps.