Beste Datingsite vergelijken Nederland
Pepper review

Pepper zegt zelf dat zij niet zomaar een datingsite zijn, en dat lijkt te kloppen want zij weten zich te onderscheiden op meerdere vlakken. Het draait bij Pepper vooral om foto’s, omdat deze vaak meer zeggen dan 1000 woorden. Pepper zorgt ervoor dat zij een makkelijke datingwebsite zijn waarbij je snel in contact kan komen met andere singles die hier staan aangemeld.

Voor wie is Pepper Dating bedoelt?

Bij Pepper wordt er niet gekeken naar een bepaalde doelgroep, zoals dat bij veel andere datingwebsites wel het geval is. Pepper is er dus eigenlijk voor alle singles in Nederland. Wel blijkt dat het overgrote deel van de leden tussen de 25 en 45 jaar is, ze trekken dus een jongere doelgroep aan dan de meeste andere datingwebsites.

Wat wel bijzonder is, is dat de singles die hier staan ingeschreven over het algemeen erg nieuwsgierig en ondernemend zijn. Dit maakt dat je een hoge slagingskans hebt in vergelijking tot andere datingsites. De hoge slagingskans heeft wellicht ook te maken met dat pepper dating voor iedereen is. Hierdoor spreken ze een vele malen diverser publiek aan.

Wat zijn de functies op pepper.nl?

Bij de meeste datingwebsites heb je als gratis lid niet heel erg veel mogelijkheden. Bij de één zal dit wat meer zijn dan bij de ander, maar over het algemeen kan gesteld worden dat je echt wel beperkt bent. Bij Pepper zijn de gratis functies echter best uitgebreid, wat betekent dat je niet direct een betaald account hoeft te hebben om te kunnen kijken wat de website je precies te bieden heeft. Als gratis lid kun je het volgende:

Functies gratis pepper datingprofiel:

  • Gratis gebruik maken van de Pepper Dating app
  • Profielen van matches bekijken
  • Alle foto’s en filmpjes van jouw matches bekijken
  • Zoeken naar nieuwe matches door te zoeken op afstand of leeftijd
  • Je instellingen wijzigen
  • Je profiel aanpassen
  • Een like sturen naar iemand

In je inbox kun je zien wie jou leuk vindt en wie jou berichten heeft gestuurd. Ook zie je hier welke acties jij bij andere profielen hebt gedaan. Wil je zelf ook berichten sturen?

Dan heb je wel een betaald account nodig. Dus voor het vinden van een date via pepper, is pepper premium een vereiste.

Zoekopties

pepper dating app

Via de handige zoekoptie kun je op zoek gaan naar nieuwe profielen. Je vult dan als eerste in waar je woont en hoeveel kilometer jouw match bij je vandaan mag wonen. Vervolgens vul je je leeftijd in en hoeveel jaar jullie mogen verschillen. Hierna doet Pepper al het werk voor je en krijg je nieuwe profielen te zien. Bij de profielen krijg je ook te zien hoeveel procent jullie bij elkaar matchen.

Collage

Een leuke en handige functie van Pepper is dat jij al jouw foto’s en video’s kunt plaatsen in een collage. Dit kunnen persoonlijke foto’s zijn, maar ook foto’s van bijvoorbeeld je interesses of sporten die je beoefent. Zo krijgt een ander direct te zien wat je leuk vindt om te doen, en kan hij/zij zich een goed beeld van je vormen.

Hoe kun je je aanmelden?

Het aanmelden op pepper.nl is heel erg makkelijk. Je hoeft geen lange vragenlijsten in te vullen, want Pepper richt zich vooral op foto en video content. Hierdoor heb jij je profiel al in twee simpele stappen aangemaakt.

Het begint met een aantal algemene vragen zoals je woonplaats, je lengte, of je rookt en of je een kinderwens hebt. Daarna worden deze vragen ook over je potentiële match gesteld. Heb je dat allemaal ingevuld, dan kun je gaan beginnen met het aankleden van je profiel. Dit doe je door ten minste vijf foto’s en/of video’s te plaatsen, deze vormen dan samen een collage. Ook kun je bij de foto’s en video’s aangeven waarom dit bij jou hoort of wat je er precies op ziet. Na het maken van je collage kun je een profielfoto toevoegen en daarna is je profiel klaar!

Wel geeft Pepper als tips op je profiel nog om verschillende vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld welk stripfiguur jij zou willen zijn of waar jij hoopt te staan over vijf jaar. Dit zorgt voor een goede afwisseling tussen tekst en afbeeldingen en daarnaast kan het ook gelijk een mooi gespreksonderwerp zijn.

Wat zijn de kosten bij pepper.nl?

Ondanks dat je veel kan met een gratis account, kan het zo zijn dat je uiteindelijk toch liever een betaald account wilt, al is het alleen maar, zodat je dan zelf ook berichten kunt sturen.

Wanneer je een full member wilt worden kun je kiezen uit vier verschillende pakketten waarbij de goedkoopste €8,50 is en de duurste €25,00. Met een betaald lidmaatschap kun je niet alleen berichten versturen maar ook chatten, berichten lezen en heb je daarnaast de keuze uit meer zoekfilters. De betaling kan gedaan worden door middel van iDeal, PayPal, creditcard of MisterCash.

Je account verwijderen

Je abonnement wordt na je betaalde periode automatisch verlengd door Pepper. Wil je dit niet, omdat je het lidmaatschap op wilt zeggen? Dan kun je dit zelf stopzetten. Je gaat hiervoor in het menu naar de instellingen en klikt daar op ‘abonnement’.

Hoe bekend is Pepper?

Pepper maakt via televisie en internet veel reclame, dus de kans dat je er weleens van gehoord hebt is groot. Deze naamsbekendheid heeft ervoor gezorgd dat Pepper wordt gezien als één van de leukste datingwebsites van Nederland met betrouwbare singles.

Reclame van datingsite pepper

Hoe zit het met de beveiliging?

De website van pepper.nl is erg betrouwbaar en veilig. Naast dat ze jou tips geven om je bewust te maken van je privacy en veiligheid online, hebben zij ook verschillende veiligheidsmaatregelen genomen. Alles gebeurt dan ook binnen een beveiligde https-omgeving. Wat betreft de profielen, worden deze altijd met de hand gecontroleerd wanneer deze worden aangemaakt.

Pepper beschikt zowel over het Keurmerk Veilig Daten als over het Thuiswinkel Waarborg keurmerk.

Ervaringen over Pepper klantenservice

Er is veel informatie te vinden op de website, bijvoorbeeld over hoe jij je instellingen kunt wijzigen. Ook zijn de meest voorkomende vragen op de website te vinden. Kom je er ondanks die vragen nog niet uit, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Ze hebben een Live Chat Hulp op de website, maar je kunt ook een e-mail sturen naar support@pepper.nl.

FAQ Pepper dating

Krijg ik bij de pepper dating app een gratis membership?

Met de pepper app kan je gebruik maken van de gratis versie van de datingsite. Om de app te gebruiken moet je eerst online een account aanmaken. Deze link brengt je naar een vergelijker waarbij je je keus voor pepper nog eens kunt heroverwegen. Hier kun je pepper met alle andere dating site vergelijken. Zodat je de juist keuze kunt maken!

Zijn er aanbiedingen voor pepper dating?

Datingsite pepper, doet regelmatig acties. Waarbij ze kortingscoupons uitdelen met kortingen tot wel 58%! Deze aanbiedingen vind je in onze vergelijker. Hierin vind je ook vele andere datingsite kortingcodes.

Alternatieve datingsites vergelijken voor Pepper?

Vind je dat pepper niet bij je past, of twijfel je tussen datingapps? Bijv. Lexa of Pepper, dan kun je deze datingsites online vergelijken. Hiervoor hebben wij een tool gebouwd om datingsites te vergelijken. Deze vind u terug op onze site.

Laat hieronder een reactie achter