Hoe bestbuddies.nl begon

Love to match

Overzicht en wegwijs in datingland. Dat wilden we creëren. We wilden het overzichtelijker maken. Vooral duidelijkheid moest het geven. Om dit te bereiken waren de beoordelingen en recensies van de singles nodig. Hoe konden we dit overzicht beter creëren dan met singles zelf?

Zoektocht

We hebben gezocht naar singles die bereidt waren hun bevindingen van online daten met ons te dalen. De singles hebben onderzocht wat de verschillende datingsites te bieden hadden en wat de voor- en nadelen waren. De beoordelingen en recensies zijn dus van de singles zelf en vormen de kracht van bestbuddies.nl.

Online

bestbuddies.nl vergelijkt de verschillende aanbieders op de markt met elkaar. Via de zoekfunctie kan aan de hand van een aantal eisen richting gegeven worden aan de juiste datingsite. Op de website is extra aandacht voor mensen die aanvullende informatie nodig hebben zoals; waarom online daten, flirt tips en 5 stappen naar het perfecte profiel.

Het team

Het bestbuddies.nl team is klein, jong, flexibel en ambitieus. De afgelopen jaren is online daten aanzienlijk gestegen. Meer mensen ontmoeten elkaar via het internet dan ooit tevoren. In Nederland heeft 21% van de Nederlanders de afgelopen tien jaar zijn of haar partner online ontmoet. Datingland is nog steeds groeiende. Een trend waar bestbuddies.nl prima in mee kan gaan. Onze ambitie is om singles bij elkaar te brengen door overzicht en wegwijs te creëren. Hoe meer mensen elkaar ontmoeten hoe leuker ons werk.