Beste Datingsite vergelijken Nederland
Novamora Review

Novamora is een erotische datingsite die het voor elkaar heeft gekregen binnen een korte tijd veel populariteit te winnen. Dit kwam onder meer door de grote hoeveelheid promotie en de aandacht in de media, zowel op televisie en op de radio. Daardoor zijn zij nu één van de snelst groeiende erotische datingwebsites van Nederland.

Mensen die zich hier aanmelden doen dit vooral, omdat ze op zoek zijn naar een boost in hun seksleven. Novamora kan je helpen je seksuele grenzen op te zoeken en te zorgen voor meer spanning in je leven. In deze Novamora Review gaan we je alles vertellen over de erotische datingwebsite:

Wat is de doelgroep?

De datingwebsite richt zich op een hele brede doelgroep. Zo kunnen niet alleen singles zich hier aanmelden, maar ook gebonden mensen, stelletjes en swingers zijn hier welkom om anderen te ontmoeten voor seks.

De reden waarom iemand zich hier inschrijft, is eveneens heel breed; dit kan zijn voor een seksdate, maar ook voor een flirt, een fuckbuddy, one-night-stand een seksrelatie of om mee vreemd te gaan. Ondanks dat deze intenties erg uiteenlopen, biedt Novamora elke doelgroep de mogelijkheid om op een makkelijke manier contact op te bouwen.

Het overgrote deel van de leden is mannelijk, maar dat betekent natuurlijk niet dat jij hier als man niks zal vinden. Het ligt er ook maar niet aan welke zoekfilters je gebruikt, en waar je naar op zoek bent. Dit geldt ook voor swingers en stelletjes.

Welke functies heeft Novamora?

Er zijn een flink aantal functies beschikbaar bij Novamora, echter kun je hier maar beperkt gebruik van maken wanneer je een gratis account hebt. Je kunt uiteraard een profiel aanmaken en profielen bekijken. Ook kun je de hoofdfoto’s bekijken, knipogen sturen, foto’s plaatsen en de standaard zoekfunctie gebruiken.

Wil je graag van alle onderstaande functies gebruik kunnen maken, dan zal je een betaald abonnement aan moeten schaffen. Hiermee kun je:

 • Een profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • De FotoZapper gebruiken
 • De matches van de FotoZapper bekijken
 • Verzonden berichten lezen
 • Knipoogjes sturen
 • Een persoonlijk bericht sturen
 • Foto’s plaatsen
 • Alle beschikbare foto’s bekijken
 • Zowel snelzoeken, als uitgebreid zoeken en zoeken op trefwoord
 • Je laatste bezoekers bekijken
 • Berichten lezen

Snelzoeken, uitgebreid zoeken en zoeken op trefwoord

Bij Novamora kun je gebruik maken van drie verschillende zoekmanieren. De eerste functie hiervan is de snelzoek-functie. Deze is ook te gebruiken bij het gratis account. Hiermee kun je op een snelle en makkelijke manier op zoek gaan naar andere leden, door middel van een aantal standaard zoekcriteria. Zo kun je hierbij zoeken op het land, de leeftijd en het geslacht.

De tweede optie is alleen beschikbaar voor betaalde leden. Deze manier van zoeken werkt in principe hetzelfde als de eerste, echter kun je nu veel uitgebreider zoeken. Naast dat je op het land, leeftijd of geslacht kunt zoeken, kun je ook zoeken op onder andere de lengte of het gewicht, maar ook de kleur ogen. Wil je graag iemand leren kennen met dezelfde opleidingsachtergrond, dan is dat ook mogelijk.

De laatste manier om op zoek te gaan naar jouw ideale date is door te zoeken op trefwoord. Hiermee is het mogelijk om te zoeken binnen de omschrijvingen van andere leden. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op ‘meerdere malen afspreken’ of ‘alleen contact via de chat’ om te zien of er leden zijn die dit in hun profiel hebben staan. Maar ook of iemand houdt van films kijken, wandelen of uit eten gaan behoort tot de mogelijkheden.

Foto’s plaatsen

Het plaatsen van foto’s is erg makkelijk. Door naar je profiel te gaan en op het tabblad foto’s te klikken, kun je de instructies hiervoor volgen. Het is natuurlijk niet verplicht om foto’s te plaatsen maar het helpt je wel bij het krijgen van reacties. Mensen reageren nou eenmaal sneller op iemand die op zijn minste een profielfoto heeft, dan op iemand die niks heeft staan. Je mag maximaal tien foto’s op je profiel plaatsen. Voor het plaatsen van de hoofdfoto moet je er rekening mee houden dat jij hier duidelijk op staat. Het maakt niet uit of het gezicht herkenbaar is. De foto mag niet seksueel getint zijn en er mogelijk ook geen duidelijke handelingen of genitaliën op zichtbaar zijn.

Foto’s versturen

Heb je geen foto’s digitaal en heb je ook niet de mogelijkheid deze digitaal te maken? Dan kun je de foto’s ook opsturen. Dit kan naar het adres dat je hieronder bij het kopje ‘Klantenservice’ vindt. Vergeet hierbij niet je inlognaam te vermelden zodat de foto’s bij het juiste profiel worden geplaatst. Wil je de foto’s na plaatsing weer retour ontvangen? Voeg dan een retourenveloppe bij die voldoende gefrankeerd is en voorzien is van je eigen adresgegevens.

Hoe kun je je inschrijven bij Novamora?

Wil je je inschrijven op de datingwebsite? Dat kan en is daarnaast niet heel erg moeilijk. De procedure is erg snel ingevuld omdat je maar weinig informatie in hoeft te vullen. Dit zorgt er ook voor dat je privacy gewaarborgd is. de website heeft daarnaast een goede profielscreening, nepprofielen en dating-fraudeurs komen er dan ook niet in. Anders dan bij de meeste andere datingwebsites is wel, dat je je postcode en huisnummer op moet geven. Dit is vanwege de locatiebepaling en wordt verder nergens voor gebruikt. Ook is dit niet te zien op je profiel, dus anderen kunnen niet zien waar jij exact woont.

Wil je geen locatie delen? Bekijk dan alternatieve seksdating apps (klik links op de categorie “erotisch” voor sex dating sites.

Naast het inschrijven als man of vrouw, kun je je ook inschrijven als stel. Hierbij heb je de mogelijkheden om jullie in te schrijven als man/vrouw, man/man of vrouw/vrouw.

Hoe bekend is Novamora?

Doordat de datingwebsite vanaf het begin al meteen de nodige marketing stappen heeft ondernomen, telt de website aardig wat leden. Zo is Novamora onder andere te horen geweest op de radio, bij SkyRadio, Radio 538, Radio 10, Radio 2 en Qmusic. Ook zijn er vaak commercials te zien geweest bij de verschillende commerciële omroepen.

één van de reclames van novamora.nl

Hoe zit het met de veiligheid?

Novamora is een onderdeel van Safe Dating Networks. Dit is een partij die verschillende datingwebsites beheert in veel uiteenlopende niches. Alle websites van hen zijn beveiligd en voorzien van een SSL-certificaat. Dit houdt in dat jouw verbinding met de datingwebsite op een veilige manier tot stand komt. Daarnaast zorgt het er ook voor dat hackers niet bij jouw informatie kunnen komen.

Wat zijn de kosten?

Heb je genoeg rondgekeken in Novamora en wil je je graag inschrijven als VIP? Dan kan dat natuurlijk. Het rondkijken is gratis en dat is natuurlijk heel fijn, maar je mist daardoor wel een aantal functies. De belangrijkste hiervan is natuurlijk het sturen van berichten naar andere leden. Door ervoor te kiezen VIP te worden krijg je onbeperkt toegang en kun je daarnaast alle functies die de website je aanbiedt, gebruiken.

Prijzen Novamora Abonnement

1 maand VIP €24,99 per maand
2 maanden VIP €19,99 per maand
4 maanden VIP €14,99 per maand

De betaling kan gedaan worden via iDeal, Creditcard, BanContact of door middel van een overboeking. Uiteraard vinden de betalingen plaats via het veilige SSL-protocol.

Let er hierbij wel op dat er telkens opnieuw geïncasseerd zal worden voor een volgende periode. Uiteraard kan dit op ieder gewenst moment stopgezet worden.

Abonnement beëindigen

Wil je geen gebruik meer maken van de automatische verlenging? Dan kun je dit zelf stopzetten. Dit kan door naar je profiel te gaan en vervolgens naar het tabblad ‘account’. Bij account-status kun je vervolgens klikken op abonnement stoppen. Vergeet niet op bevestigen te klikken. Je blijft je VIP-toegang houden voor het aantal resterende dagen dat deze nog geldig is.

Herroepingsrecht

Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Dit kan binnen 14 dagen zonder opgave van redenen. Wel is het zo dat je, doordat je van hun diensten gebruik hebt mogen maken, een bedrag aan Novamora bent verschuldigd voor iedere dag tot aan de herroeping. Dit is een bedrag van €1,50. Dit bedrag mag door Novamora verrekend worden met het geld dat je terug zou krijgen aan abonnementsgeld. Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, kan dit via het reactieformulier worden doorgegeven.

Hoe verwijder ik mijn profiel?

Om je profiel helemaal te kunnen verwijderen dien je, uiteraard, eerst ingelogd te zijn. Vervolgens ga je naar je eigen profiel toe door op het icoontje rechts bovenaan de pagina te klikken, en je klikt hier op ‘account’.

Vervolgens kun je onder het tabblad uitschrijven de aangegeven stappen volgen. Bij het uitschrijven wordt je hele profiel verwijderd en zal deze dus ook niet meer zichtbaar zijn in de zoekresultaten. Heb je nog een abonnement lopen, dan zal deze ook worden stopgezet.

Er vindt geen terugbetaling plaats van eventueel betaalde lidmaatschappen. Ook niet wanneer deze op het moment van uitschrijving nog in behandeling zijn.

Naast het volledig verwijderen van je profiel heb je ook de mogelijkheid om deze tijdelijk te verbergen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een paar weken op vakantie gaat en even geen contact met andere leden wilt hebben. Tijdens de inactiviteit van je profiel, verschijnt deze ook niet op de website tussen de andere leden.

Bereikbaarheid van de klantenservice

Voor alle vragen, opmerkingen, klachten of problemen met betrekking tot je profiel kun je contact opnemen met de klantenservice. Helaas zijn zij wel beperkt bereikbaar; zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om via de e-mail of telefoon contact met Novamora op te nemen. De enige manier waarop er contact opgenomen kan worden is door middel van het reactieformulier. Deze kun je vinden op de website en invullen. Zij doen vervolgens hun best deze binnen twee dagen te beantwoorden.

Novamora webshop

Novamora heeft ook een webshop, wat vrij uniek is voor een datingwebsite. In deze webshop kun je terecht voor uitdagende kleding en speeltjes, maar ook voor hulpmiddelen. Alle producten die je hier besteld voor 23:30 uur, worden de volgende dag discreet bij je thuisbezorgd, mits ze op voorraad zijn natuurlijk. Producten die je hier kunt vinden zijn onder andere van merken als EasyToys, Womanizer en PinkLipstick Lingerie. Er kan in de webshop betaald worden met AfterPay, iDeal, masterCard, PayPal en Visa.

Dames- en herenkleding

Naast de nodige uitdagende lingerie en sexy jurkjes, is er in de webshop ook beenmode te vinden en kun je er verschillende kostuums en accessoires bestellen. Leuk voor als je een rollenspel in gedachten hebt. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld omtoveren tot dienstmeisje, schoolmeisje of politieagente. Ook is er kleding dat volledig gericht is op bepaalde fetisjen. Zo is er een lak collectie, maar ook een leren, bondage, latex en wetlook collectie.  

Voor de mannen zijn er jockstraps, slips, shirts en strings verkrijgbaar, maar ook kostuums en kleding voor bepaalde fetisjen. Hierbij kun je denken aan kleding uit de wetlook collectie, maar ook uit de latex, lak en leren collectie.

Speeltjes

Er zijn in de webshop ook veel verschillende speeltjes te vinden die je alleen kunt gebruiken, maar die je natuurlijk ook heel goed samen kunt gebruiken. Er zijn vibrators, masturbators en dildo’s te vinden maar ook speeltjes voor de vagina, penis en anaal gebruik. Daarnaast zijn er ook nog specials; hierbij kun je denken aan lak en latex lakens, seksstandjes speeltjes, neukschommels en neukmachines.

BDSM

Ga je liever voor BDSM, dan zijn hier ook genoeg accessoires voor te vinden in de webshop van Novamora. Zo kun je hier terecht voor verschillende soorten zwepen, sm-speeltjes, boeien, pinwheels, chastisty en bondage materiaal.

Drogisterij

En dan is er ook nog een drogisterij afdeling. Hier kun je terecht voor alles met betrekking tot condooms, glijmiddelen en massage benodigdheden. Maar ook batterijen en laders voor je speeltjes, evenals opbergzakken en schoonmaakproducten.

Ook op het gebied van verzorging voor de man en de vrouw zijn er producten te koop. Hierbij kun je denken aan erectiepillen, libido verhogende middelen, parfums, verdovende sprays, middelen om het sperma te verbeteren en het klaarkomen uit te stellen, borstpompen, tampons en vagina crèmes.

Klantenservice NovaMora

Op de website van de webshop kun je onder het kopje ‘klantenservice’ klikken op ‘verstuur een mail’. Daar kom je dan bij een reactieformulier die je in kunt vullen. De klantenservice probeert vervolgens om binnen vier uur je bericht te beantwoorden. Een mail sturen kan ook. Dit kan naar: servicedesk@edc.nl.

FAQ NovaMora

Is Novamora Fake?

Nee, novamora is een legitieme datingsite. Ze hebben verschillende maatregelen om nepprofielen te voorkomen. Ook wordt er veel gedacht aan beveiliging. Wil je weten hoe goed novamora is in vergelijking tot andere apps bekijk dan onze vergelijker. Hierin vergelijk je gemakkelijke alle veemdgaan apps in Nederland.

Gratis aanmelden Novamora.nl?

Je kunt op novamora gratis aanmelden! Dit doe je door naar datingapps te gaan. Vervolgens klik je in de linker kolom op erotisch. Dan kies je Novamora.nl uit de lijst.

Laat hieronder een reactie achter