Maatjemeer-match

Daten kan sowieso al lastig zijn maar wanneer je een maatje meer hebt is dit meestal nog lastiger. Waar je bij de standaard datingwebsites al snel wordt uitgelachen, uitgescholden of gewoon simpelweg wordt genegeerd zodra jij je foto hebt gestuurd, is dat bij maatjemeer-match.nl niet het geval. Deze website is namelijk gericht op mensen die zelf een maatje meer hebben, of op zoek zijn naar een volslanke partner. Je hoeft hier dus niet onzeker te zijn over je uiterlijk, of bang te zijn dat je uitgelachen wordt om je foto’s.

Voor wie is maatjemeer-match?

Zoals de naam van de website als doet vermoeden is deze datingwebsite gericht op volslanke mensen. Maar ook als jij juist een volslanke partner zoekt, ben je hier welkom. Zij bieden de volslanke singles de mogelijkheid op zoek te gaan naar ware liefde of een goede vriendschap. Iedereen vanaf achttien jaar is welkom zo lang je zelf een maatje meer hebt, of wanneer je op zoek bent naar iemand met een maatje meer, er zitten verder geen leeftijdsgrenzen aan verbonden.

Hoe werkt de aanmelding?

Wanneer jij je aan wilt melden doen je bepaalde gegevens in te vullen, daarna ontvang je een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. Zodra deze bevestigd is, ben je aangemeld en kun jij je profiel in gaan vullen. Het is verstandig dit zo zorgvuldig mogelijk te doen, zodat de andere leden direct een duidelijk beeld van je hebben. Uiteraard kun je ook foto’s toevoegen, dit zijn er maximaal tien. Je profielfoto moet een recente en duidelijke foto van jezelf zijn. Heb je geen digitale foto’s van jezelf, dan is het ook mogelijk deze op te sturen. De klantenservice zal deze foto’s dan voor je digitaliseren. Zorg er wel voor dat jij je inlognaam erbij vermeldt, zodat de foto’s bij het juiste profiel terechtkomen. Wil je de foto’s daarna weer retour krijgen? Dan dien je een voldoende gefrankeerde envelop mee te sturen waar je adresgegevens op staan.

Wat zijn de mogelijkheden bij maatje meer?

Wil je alleen de gratis, standaard toegang dan zijn je mogelijkheden beperkt. Je kunt dan uiteraard een profiel aanmaken en andere profielen bekijken, foto’s plaatsen en de hoofdfoto’s van andere profielen zien, een knipoog sturen en de standaard zoekfunctie gebruiken.

Wil je gebruik maken van VIP toegang? Dan kun je ook de FotoZapper gebruiken, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, de extra foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, je laatste bezoekers bekijken en berichten lezen.

Je kunt op een snelle manier zoeken door bijvoorbeeld het geslacht, de leeftijd of het land in te vullen, maar ook uitgebreid zoeken. Hier kun je bijvoorbeeld ook een bepaalde lengte of gewicht aangeven, of welke opleiding iemand heeft gedaan.

Wat ook goed is om te weten, is dat je ook leden te zien krijgt van andere sites binnen dit netwerk. Maatjemeer-match.nl is namelijk een onderdeel van Safe Dating Networks en het kan dus zijn dat je iemand tegenkomt die niet op deze website staat ingeschreven, maar op één van de partnersites. Andersom is dit ook zo; jouw profiel is dus ook op die andere websites te vinden. Wil je dit nu niet, dan kan je dit uitschakelen in de instellingen van je account. Let er hierbij wel op dat het aantal leden dat voldoet aan jouw zoekcriteria dan veel minder kan zijn, omdat je niet alle leden meer ziet. Je ziet na het uitschakelen dan alleen nog de leden die ingeschreven staan op maatje meer.

Wat houdt VIP toegang precies in?

Besluit je een abonnement te nemen, dan geef je aan voor welke periode je VIP toegang wilt kopen. Met deze toegang kun je gebruik maken van alle functies die op de website te vinden zijn waardoor je kans op een match vele malen groter wordt.

Het beëindigen van het abonnement is uiteraard ook mogelijk. Dit doe je door naar je account te gaan en daar vervolgens op ‘account status’ te klikken. Hier kun je vervolgens klikken op ‘abonnement stoppen’. Heb je nog resterende dagen voor je VIP toegang, dan behoud je die gewoon.

Wat kost VIP toegang?

Er zijn drie verschillende abonnementen te vinden op maatjemeer-match.nl. koop je een toegang voor een langere periode, dan betaal je in verhouding minder dan wanneer je dit telkens maar voor een maand doet. De prijzen van de verschillende vormen vind je hieronder:

  • 1 maand VIP toegang voor €24,99 per maand
  • 2 maanden VIP toegang voor €19,99 per maand
  • 4 maanden VIP toegang voor €14,99 per maand

Betalen kan via een veilige SSL-omgeving met Creditcard, iDeal, BanContact en door middel van een overboeking.

Lees ook: Stedendating Review

Laat hieronder een reactie achter