Beste Datingsite vergelijken Nederland
japanse vrouwen afbeeldingen

Dat jij je aangetrokken voelt tot Japanse vrouwen en graag op zoek wilt gaan naar een leuke vrouw, dat is logisch. Japanse vrouwen zijn erg knap en aantrekkelijk, lief en heel zorgzaam. Maar je bent helaas niet de enige die op zoek is naar een leuke Japanse vrouw, en dus heb je veel concurrentie. Je doet er dus goed aan op de juiste plekken te zoeken. Lees snel verder om erachter te komen waar je het beste op zoek kunt gaan naar een Japanse vrouw!

De Japanse vrouw leren kennen

Japanse vrouwen zijn niet te vergelijken met Nederlandse vrouwen. Een vrouw uit Japan heeft namelijk een totaal ander karakter, net als andere normen en waarden. Hun karakter is vaak nogal gesloten, ze praten niet snel over gevoelens en al helemaal niet over seksualiteit.

Verder zijn ze ook erg beleefd en doen ze er alles aan om anderen niet te kwetsen. Binnen een relatie zijn Japanse vrouwen heel erg zorgzaam. Ze zal altijd voor haar man klaarstaan en goed voor het gezin zorgen. De rol van de man en de vrouw is ook duidelijk zichtbaar in Japan; de mannen brengen het geld binnen en de vrouwen zorgen voor het gezin en het huishouden.

In Japan zijn genderrollen nog steeds erg belangrijk binnen het huwelijk maar daarnaast zijn ze in Japan ook modern. Zo zijn mannen en vrouwen vrijwel gelijk wat betreft opleidingen en het hebben van een carrière. Er zullen dus genoeg vrouwen in Japan zijn die onafhankelijk zijn en hun eigen geld verdienen.

japanse meiden ontmoeten
Beste Dating Apps vergelijken

Wel is het zo dat er in Japan erg veel singles wonen. Dit komt voornamelijk, omdat de Japanse vrouwen liever een relatie hebben met een buitenlander, dan met een Japanse man. Het terughoudende dat de vrouwen vaak laten zien hoort bij de Japanse cultuur. Het is normaal om gereserveerd te zijn en je niet zo open en vrij uit te drukken als de mensen in Europa.

Wel zijn de Japanse vrouwen liberaal wanneer het om seks gaat. Het is geen taboe om met buitenlanders in contact te komen en er zullen ook zeker meisjes of vrouwen zijn die je in het nachtleven tegen komt die een halfuur later al bij je in bed willen liggen.

Ben je nou niet van het uitgaansleven dan is dat natuurlijk ook helemaal niet erg. Ook overdag kun je genoeg meiden of vrouwen tegenkomen. Juist wanneer je op zoek bent naar een vrouw voor een langdurige en stabiele relatie.

Buitenlandse mannen

De meeste Japanse vrouwen zijn gek op buitenlandse mannen, vooral vanwege de manier waarop de mannen hun behandelen. Buitenlandse mannen weten vaak hoe ze zich moeten gedragen als gentlemen, en Japanse vrouwen kunnen dat erg waarderen. Maar het komt ook, omdat er in Japan bijna alleen maar Japanners wonen.

Vrouwen zien dus vrijwel nooit buitenlandse mannen en dat zorgt ervoor dat ze deze mannen erg interessant vinden. Daarnaast vinden ze buitenlandse mannen ook heel erg aantrekkelijk, vooral westerse mannen.

Japanse vrouwen ontmoeten

Ben je echt serieus op zoek naar een Japanse vrouw, dan zou je hier toch enige moeite voor moeten doen. Het ligt het meest voor de hand om naar Japan toe te gaan. Je kan hier verschillende vrouwen tegen komen wanneer je naar een festival gaat, ergens wat gaat eten of een cultureel uitstapje maakt. Maar niet iedere vrouw die je tegenkomt heeft ook daadwerkelijk interesse in je.

Japanse Dating websites vergelijker

Vliegen naar Japan kost je ongeveer 13 uur maar is de reis wel zeker waard. Naast dat je er op zoek kunt gaan naar een leuke vrouw, is Japan ook een heel mooi land. De natuur is adembenemend en er zijn verschillende Japanse tempels die je kunt bezoeken.

Zoeken in Nederland

Je kan natuurlijk ook in Nederland op zoek gaan naar een leuke Japanse vrouw. Er zijn verschillende Japanse cursussen en workshops te vinden in Nederland waar je ze tegen zou komen. Dit zijn dan meestal wel Japanse vrouwen die hier zijn opgegroeid en wat meer over hun thuisland willen leren.

En wat denk je van sushi? Wij Nederlanders zijn er gek op, maar de Japanners uiteraard ook! Ga je eten in een Japans restaurant, dan is de kans groot dat je daar een Japanse vrouw tegenkomt. Ofwel als gast, ofwel als medewerkster.

Online op zoek gaan

Vind je dit nou allemaal niks, dan kun je ook online op zoek gaan. Dit is een veiligere stap, want je kunt het gewoon in je eigen omgeving doen, en je kunt meer gericht op zoek gaan.

Er zijn veel datingsites te vinden in Nederland, vaak met verschillende filteropties zodat je heel gericht op zoek kunt gaan. Weet je niet goed welke datingsite je het beste kan gebruiken, neem dan eens een kijkje bij onze datingvergelijker. Hier kun je heel makkelijk de verschillende datingsites met elkaar vergelijken en weet jij direct welke datingsite het beste voor jou werkt.

Problemen met de taal

Wanneer je contact hebt met een Japanse vrouw die al in Nederland woont is de taal waarschijnlijk geen probleem. Ze zal in ieder geval Engels kunnen spreken, en afhankelijk van hoelang ze al in Nederland woont, ook Nederlands. Maar als je in Japan bent kan het contact wel lastig zijn.

Veel vrouwen spreken daar geen of amper Engels, laat staan Nederlands. Je zou het dus vooral met gebaren moeten doen, of zelf een woordje Japans leren. Hieronder vind je een aantal woorden die je alvast op weg kunnen helpen.

Hallo                                                     Kon’nichiwa

Dankjewel                                         Arigatō

Alsjeblieft                                          Dōzo

Sorry                                                    Gomen’nasai

Hoe gaat het?                                   Chōshi wa dō?

Hoe heet je?                                     Onamae wa?

Wil je wat drinken?                        Nomimono wa ikagadesu ka?

Wil je dansen?                                 Odoritaidesu ka?

Uiteraard kun je hiervoor ook heel goed Google Translate gebruiken. Het grote voordeel hiervan, is dat je dan ook kunt beluisteren wat de uitspraak is, dat voorkomt ongemakkelijke momenten.

Hoe kun je Japanse vrouwen het beste versieren?

Wil je een Japanse vrouw versieren, dan doe je dat het beste op een voorzichtige manier omdat ze erg gesloten kunnen zijn. Maak het daarnaast ook niet persoonlijk, praat liever over algemene onderwerpen. Wees ook zeker beleefd want daarmee maak je absoluut de meeste indruk. Stel vragen om het gesprek op gang te brengen en vergeet aan het eind van het gesprek natuurlijk niet haar telefoonnummer te vragen zodat jullie een date kunnen plannen.

Nuttige tips voor de eerste date

Zorg allereerst voor een goede locatie voor jullie eerste date. Ga op zoek naar een café of restaurant, maar kies hierbij wel iets dat niet te ver uit de buurt is voor jullie allebei. Doe wat vooronderzoek als je het restaurant nog niet kent, bijvoorbeeld door foto’s te bekijken op internet of sociale media. Een Japans restaurant is een goed idee, want Japanners zijn gek op sushi, maar overleg dan wel met haar of zij dit ook wil, of dat ze liever een nieuwe keuken leert kennen.

Ook tijdens de eerste date kun je het beste niet direct al te persoonlijk zijn. Te persoonlijke vragen zullen ze dan waarschijnlijk afwijkend beantwoorden, en dat kan de sfeer voor de rest van de date verpesten. Bedenk je ook dat dit niet de enige Japanse vrouw is. Mocht het niet klikken of twijfel je of je wel verder wil met deze vrouw, dan kun je dit gewoon eerlijk tegen haar zeggen. Jij kunt dan vervolgens weer op zoek gaan naar iemand waarmee je wel een klik hebt.

Laat hieronder een reactie achter