Beste Datingsite vergelijken Nederland
Filipijnse vrouwen dating Nederland

Ben jij helemaal weg van Filipijnse vrouwen en zou je graag een relatie met een Filipijnse vrouw willen? Er zijn veel mannen op zoek naar Filipijnse vrouwen, deze vrouwen vallen dan ook erg in de smaak bij westerse mannen.

Ze hebben een getinte huid, zwart haar, een mooi figuur en een zeer vriendelijk karakter. Niet zo gek dus, dat deze vrouwen aantrekkelijk zijn voor westerse mannen!

Hoe zijn Filipijnse vrouwen?

Voor Filipijnse vrouwen is familie heel erg belangrijk. De families zijn veelal groter dan wat we hier in Nederland gewend zijn, wat er natuurlijk al voor zorgt dat ze erg close zijn. Daarnaast is het gebrek aan goede sociale zekerheid ook een punt wat ervoor zorgt dat de families heel hecht zijn. Ook zijn de genderrollen in de Filipijnen nog vrij traditioneel.

Lees ook: Speeddaten in Amsterdam Apps en Tips

Filipijnen zijn heel gelukkig maar het is wel nog steeds een arm land, zeker in vergelijking met Nederland. Dat terwijl ze wel gewend zijn om te werken, ook de vrouwen verdienen daar hun eigen geld. Wel is het zo dat Filipijnen vaak naar andere landen verhuizen om daar te gaan wonen en werken. Veelal, omdat ze daar een betere toekomst hebben, vooral op financieel gebied.

Taalproblemen

Engels is de tweede offici├źle taal van de Filippijnen en dat is niet zo gek als je je bedenkt dat veel mensen naar andere landen verhuizen. De hoogopgeleide mannen en vrouwen spreken dit vloeiend, dus wanneer jij een Filipijnse vrouw tegenkomt zal een gesprek aangaan niet heel moeilijk moeten zijn. Mocht je nou toch iemand tegenkomt die niet zo goed Engels spreekt, of wil je graag indruk maken, dan kun je het beste wat Filipijnse woorden leren. Hieronder hebben we er een paar voor je neergezet.

Hallo                                     Kumusta

Alsjeblieft                           Pakiusap

Dankjewel                          Salamat

Sorry                                     Paumanhin

Hoe gaat het?                   Kamusta ka?

Hoe heet je?                     Ano ang pangalan mo?

Wil je dansen?                  Gusto mo bang sumayaw?

Wat wil je drinken?        Ano ang gusto mong inumin?

Natuurlijk kun je zelf ook Google Translate gebruiken om zo verschillende woorden en zinnen te leren kennen. Hierbij kun je ook luisteren naar de uitspraak, zodat je weet hoe je het moet zeggen.

Nederlandse en Filipijnse vrouwen

Er zitten heel wat verschillende tussen Nederlandse en Filipijnse vrouwen. In Nederland zijn we toch min of meer gewend dat we allemaal werken en dat binnen een relatie ieder zijn ding doet in het huishouden. Bij een Filipijnse vrouw ligt dat toch wat anders. Ook zij kan prima gaan werken en haar eigen geld verdienen, maar het huishouden en de verzorging voor de kinderen wordt toch veelal door de vrouwen gedaan. Neemt niet weg dat sommige vrouwen het wel waarderen als een man af en toe ook meehelpt in het huishouden of bij de verzorging van de kinderen.

Filipijnse vrouwen ontmoeten

Er wonen in Nederland ongeveer 15.000 Filipijnen, je zou dus een kans kunnen maken bij een Filipijnse hier in Nederland. Waarschijnlijk zijn zij hier ooit heen gekomen omdat ze in een relatie zaten, maar de kans is natuurlijk aanwezig dat ze nu weer single zijn.

Bekijk ook: Singles ontmoeten Apps & Datingsites

Of ze zijn hierheen gekomen om te werken maar ze kunnen hier ook geboren zijn. Echt actief in Nederland op zoek gaan is misschien een beetje lastig, simpelweg omdat er niet een plek waar alle Filipijnse vrouwen samenkomen.

Online Dating

Als je op zoek wilt gaan in Nederland kun je dit waarschijnlijk het beste online doen. Er zijn veel verschillende datingsites te vinden waar jij je aan kan melden. Vaak hebben deze sites ook verschillende filters en zoekopties, waardoor je heel makkelijk op Filipijnse vrouwen kunt zoeken. Daarnaast zijn er ook speciale datingsites die gericht zijn op Filipijnse vrouwen, waar je het ook zou kunnen proberen.

Echter zijn deze wel minder bekend dan de datingsites die je kan vinden bij onze datingvergelijker. Hier kun je alle datingsites met elkaar vergelijken zodat de website die voor jou het beste werkt bovenaan komt te staan. Hier kun jij je vervolgens aanmelden en op zoek gaan naar je droomvrouw. Misschien is het bij de eerste al direct raak, maar ook wanneer dit niet het geval is, is het geen ramp. Er zijn online veel leuke Filipijnse vrouwen te vinden.

Relatiebureau Filipijnen in Nederland

Als het zelf niet lukt, is er ook een bemiddelingsbureau bekend in Nederland, maar of je dat moet willen is nog maar de vraag. ZoÔÇÖn bureau is een tussenpersoon tussen jou en een Filipijnse vrouw in de Filipijnen, die je dus nog nooit in het echt hebt ontmoet. Daarnaast kost het je ook geld om je bij een datingbureau in te schrijven; geld dat je beter kan gebruiken voor een inschrijving op een datingsite waarvan je weet dat er Filipijnse vrouwen staan ingeschreven.

Contact leggen

Als je dan online op zoek bent gegaan en je bent een vrouw tegengekomen waar je wel een leuke date mee zou willen, is het tijd om contact te gaan leggen. Dit kan vaak in het Engels maar als ze al even in Nederland woont, zou je het zelfs in het Nederlands kunnen proberen. Wees niet te snel met het afspreken maar leer elkaar eerst een beetje kennen.

Het kan gebeuren dat een Filipijnse vrouw alleen op je geld uit is. Wanneer je dit vermoeden hebt kun je zelf het beste bepalen of je met dit contact door wilt gaan of niet. Bedenk je wel dat zij niet de enige Filipijnse vrouw is, je hoeft geen contact met haar te hebben en zeker niet wanneer jij het gevoel hebt dat ze alleen maar op je geld uit is.

Een afspraak maken

Aan de andere kant kan het natuurlijk ook heel goed wel lukken tussen jullie. Als jij niet het gevoel hebt dat ze op je geld uit is en jullie hebben een klik, dan is het al snel tijd voor een eerste date. Bespreek dit goed met elkaar om te zien of jullie hier ook echt allebei al aan toe zijn. Is dit het geval, dan kun je de date gaan plannen.

De eerste date

Zorg er vooral bij de eerste date voor dat de locatie perfect is en zorg dat je op tijd bent. Misschien heeft ze wel een favoriet restaurant of een favoriete keuken, dan zou je daar heen kunnen gaan. Of misschien zou ze juist wel graag met je naar de film willen en daarna nog ergens wat willen drinken. Weet je niet goed waar je heen moet gaan, dan kun je het altijd met haar overleggen. Zo komen jullie beide niet voor verrassingen te staan. Zorg er zelf voor dat je 5-10 minuten van tevoren aanwezig bent, zodat jij haar op kan wachten en niet andersom.

Wees beleefd en hou de deuren voor haar open. Gaan jullie ergens eten, schuif dan ook de stoel voor haar aan.  Ga niet te gehaast eten want dat staat niet netjes. Neem de tijd, voer gesprekken tussendoor om elkaar beter te leren kennen en geef haar niet het gevoel dat je na de date nog ergens anders heen moet. Ga er bij het afrekenen niet vanuit dat de rekening gedeeld wordt. Een echte gentlemen neemt deze kosten op zich.

Na de date

Na de date zouden jullie er natuurlijk voor kunnen kiezen het hierbij te laten. Misschien viel het toch wel tegen en was de klik die jullie eerder voelde, nu niet aanwezig. Maar leuker is het natuurlijk wanneer die klik alleen maar versterkt is! In dat geval is het verstandig gegevens uit te wisselen als jullie dat nog niet gedaan hebben.

Ga haar niet direct bestoken met berichten, maar vraag haar wel diezelfde dag nog of ze veilig thuis is gekomen en of ze het naar haar zin heeft gehad. In de dagen daarna doe je er goed aan haar te vragen hoe het met haar gaat en of ze een vervolgafspraak ziet zitten. Maar, doe dit wel met mate en stuur niet ineens dagelijks twintig berichten.

Hier kan ze van schrikken en daardoor kan het hele contact verdwijnen. Komt zij zelf met meer inhoudelijke berichten, dan is het natuurlijk een goed idee om hier gewoon op te reageren en het gesprek aan te gaan.

Bij een tweede date kan ervoor gekozen worden deze wat uitgebreider te maken. Ook zal ze het waarschijnlijk waarderen als je een klein cadeau meeneemt. Dit hoeft niet duur te zijn. Heeft ze misschien favoriete bloemen of een favoriet parfum? Dan zou je dit voor haar mee kunnen nemen.

Het gaat er natuurlijk vooral om dat jullie het leuk hebben samen en dat er hopelijk ook wat moois uit voort komt. Mocht dit nou niet het geval zijn, dan is dat ook niet erg. In dat geval kun je gewoon weer op de datingsite terecht waar jij je hebt aangemeld via onze datingvergelijker, om op zoek te gaan naar een andere mooie, Filipijnse vrouw. Mocht dat ook niet lukken, dan kun je er natuurlijk ook altijd nog voor kiezen die trip naar de Filipijnen toch maar te boeken en je liefde daar op te gaan zoeken.

Laat hieronder een reactie achter