Beste Datingsite vergelijken Nederland
Braziliaanse vrouw Daten

Word jij helemaal wild van Braziliaanse vrouwen en zou je niets liever willen dan samenzijn met zoā€™n mooie vrouw voor de rest van je leven? Of ben niet direct op zoek naar iets serieus, maar zou je wel met een Braziliaanse vrouw willen daten?

In beide gevallen doe je er goed aan je eerst in te lezen, zodat je weet hoe deze vrouwen zijn en hoe je ze het beste kunt veroveren.

Hoe zijn Braziliaanse vrouwen?

Braziliaanse vrouwen Daten

Braziliaanse vrouwen zijn ontzettend mooi. Dit komt vooral door hun natuurlijke schoonheid maar daarnaast staan de Braziliaanse vrouwen er ook om bekend dat ze graag hun uiterlijk verbeteren. Plastische chirurgie komt in Braziliƫ dan ook veel voor. Ook zijn deze vrouwen goed in het verleiden van mannen. Ze houden ervan zich mooi te kleden en op te maken. Een Braziliaanse vrouw weet ook precies wat ze wil en is erg zelfstandig en sterk. Wilt een Braziliaanse vrouw jou hebben, dan zal ze er alles aan doen dit voor elkaar te krijgen.

Ongeveer 45% van alle Braziliaanse vrouwen heeft gemengd bloed. Daardoor kan het zijn dat de ene Braziliaanse vrouw donkerder of lichter is dan de ander. Maar ook opvallende combinaties komen hierdoor vrij veel voor. Denk bijvoorbeeld aan een lichte huid in combinatie met kroeshaar en mooie, donkerbruine ogen of juist een donkere huid gecombineerd met blauwe ogen en blond haar.

Daarnaast zijn de meeste Brazilianen Katholiek, en Katholieke feesten worden dan ook groots gevierd. Het carnaval is daar een voorbeeld van, maar ook Kerstmis en Allerzielen. Daarnaast is de eerste communie ook heel belangrijk, deze wordt dan ook groot gevierd.

Taalproblemen Braziliaanse vrouwen

Veruit de meeste Braziliaanse vrouwen spreken Portugees. Daarnaast zijn er ook een aantal vrouwen die Duits, Spaans, Engels of Italiaans kunnen spreken maar hierbij is vooral de Engelse taal heel beperkt. Lezen en schrijven is voor de meesten geen probleem, maar een middelbare schooldiploma is een luxe. In Braziliƫ geldt er een leerplicht tot 14 jaar, en maar 20% van alle jongere gaat daarna nog verder met school. Wil je echt een goede start maken, dan doe je er goed aan wat Braziliaanse woorden te leren. Hieronder hebben we een aantal woorden voor je neergezet.

Hallo                                     OlĆ”

Dankjewel                          Obrigada

Alsjeblieft                           Por favor

Sorry                                     Me desculpe

Hoe gaat het?                   Como estĆ” indo?

Hoe heet je?                     Qual Ć© o seu nome?

Wat wil je drinken?        O que vocĆŖ quer beber?

Wil je dansen?                  VocĆŖ quer dancar?

Andere zinnen of woorden zou je natuurlijk heel makkelijk in Google Translate in kunnen voeren. Daar kun je ook luisteren naar de uitspraak, wat je zeker kan helpen.

Wat zoekt een Braziliaanse vrouw in een man?

Braziliaanse vrouwen zijn heel anders dan Nederlandse vrouwen. Zo zijn er kenmerken bij een man waar de Braziliaanse vrouw echt voor valt, terwijl dit de Nederlandse vrouwen niet eens meer opvalt. Grofweg kunnen we zeggen dat als jij aan de onderstaande tien punten voldoet, je een grote kans maakt op een date met een Braziliaanse vrouw.

  1. Braziliaanse vrouwen zijn gek op mannen met een westers uiterlijk. Een lichte huid in combinatie met blond haar en blauwe ogen is hierbij favoriet maar, ook rood en lichtbruin haar doen het goed. Heb je daarnaast ook nog een halflang of lang kapsel, dan score je nog meer punten.
  2. Ook door je als een gentleman te gedragen score je punten. Er zijn zelfs Braziliaanse vrouwen die klagen dat de Braziliaanse mannen niet meer weten hoe ze zich moeten gedragen als gentlemen. Dus als jij dat wel weet, zit je goed.
  3. Wees geen player, daar hebben ze een hekel aan. Ben je op zoek naar een vrouw voor een serieuze relatie, dan moet je zeker geen bindingsangst hebben.
  4. Ook doe je er goed aan niet jaloers te zijn, zeker niet in het begin van jullie relatie. Geef haar de ruimte die ze nodig heeft, dat wordt zeker gewaardeerd.
  5. Het is niet zo dat Braziliaanse vrouwen alleen maar op zoek zijn naar je geld, maar ze vinden het wel relatief belangrijk dat je financiƫle zekerheid kunt bieden. Ook wanneer zij zelf een goede baan heeft, is dit een belangrijk punt.
  6. En dat brengt ons op het volgende punt, je moet namelijk niet heel erg gierig zijn. Vrouwen worden graag in de watten gelegd en dit kan zelfs geƫist worden van je. Ook zijn er een aantal dagen in het jaar waarbij verwacht wordt dat jij een cadeau voor haar koopt. Ook samen op stap gaan vinden ze fijn, zeker omdat de Braziliaanse mannen dit niet meer doen.
  7. Braziliaanse vrouwen gaan ervan uit dat iedere man vreemdgaat, omdat ze dit van jongs af aan al meemaken bij de Braziliaanse mannen. Kijk dus niet naar andere vrouwen wanneer je bij haar in de buurt bent, laat niet merken dat je veel ervaring hebt met andere Braziliaanse vrouwen en kom over als een rustige man, en niet als een player. Zo laat je zien dat jij wel betrouwbaar bent.
  8. Zorg ervoor dat alles wat je belooft, ook nagekomen kan worden. Dit zijn ze namelijk niet gewend bij Braziliaanse mannen.
  9. Ook heel belangrijk is het, dan je niet agressief bent. Braziliaanse mannen kunnen erg agressief zijn, dus doe vooral in het begin voorzichtig. Komt zij uit zoā€™n relatie, dan kan ze van een speelse duw of een tik op haar arm al behoorlijk schrikken.
  10. En als laatste is het belangrijk dat je makkelijk praat over verschillende onderwerpen. Sta open voor de onderwerpen, zorg dat je kennis hebt over de onderwerpen die jou liggen en wees geĆÆnteresseerd in de onderwerpen waar zij het over heeft.

Op zoek gaan naar een Braziliaanse vrouw

Denk je dat je er helemaal klaar voor bent om op zoek te gaan naar een Braziliaanse vrouw? Hiervoor kun je natuurlijk naar Braziliƫ toe gaan, maar niet iedereen heeft daar de mogelijkheid voor. Kun jij dat wel, dan zal ik er ook maar ontzettend van genieten als ik jou was. Braziliƫ is namelijk een heel mooi land, maar schrik niet van de arme delen. Niet alles in Braziliƫ is even gelijk. Zo zijn er ook sloppenwijken te vinden waar mensen in een uitzichtloze situatie zitten. Hier heb je als toerist niks te zoeken, dus dat kun je dan ook maar het beste niet doen.

Online Daten met Braziliaanse vrouwen

Kun je niet naar Braziliƫ toe? Dan kan je ook in Nederland op zoek gaan, al zal dat iets lastiger gaan. een beter idee is dan om het online te proberen. Er zijn veel datingsites te vinden waar je door middel van de filters heel gericht kunt zoeken.

Voor je het weet heb je contact met een mooie Braziliaanse vrouw, en wie weet klikt het wel zo goed dat jullie samen op date kunnen! Via onze datingvergelijker kun je heel makkelijk zien welke datingsites er zijn en welke het meest geschikt is voor jouw zoektocht. Klik op onderstaande banner voor deze vergelijker:

Braziliaanse Datingsite vergelijker

Tips voor daten Braziliaanse vrouw

Tips voor daten Braziliaanse vrouw

Als het dan eenmaal zo ver is en jullie gaan samen op date, zorg er dan wel voor dat alles goed geregeld is. een Braziliaanse vrouw houdt ervan in de watten gelegd te worden, al moet je dit op een eerste date natuurlijk niet overdrijven.

Wel doe je er goed aan een locatie te nemen waarvan je zeker weet dat zij zich daar ook op haar gemak voelt. Weet je niet zo goed waar jullie heen moeten gaan? Dan is het een goed idee om dit te overleggen met haar. Zo weet je in ieder geval zeker dat de locatie goed is.

Tijdens de date is het belangrijk dat jij je netjes en beleefd opstelt. Hou de deur voor haar open en schuif haar stoel aan, dit waardeert ze zeker. Toon interesse in haar en in haar familie en zorg ervoor dat je gedachtes niet afdwalen wanneer ze iets verteld.

Geef haar volle aandacht

Het wordt echt gewaardeerd wanneer je oprecht interesse toont en luistert naar wat zij te vertellen heeft. Schrik er ook niet van als zij fysiek contact wil. Een handaanraking, een knuffel of een kus gebeurt in Braziliƫ veel sneller dan bij ons in Nederland en het kan dan ook maar zo zijn dat je haar ineens om je nek hebt hangen.

Ga met haar dansen!

Willen jullie graag wat anders doen dan het standaard uit eten gaan? dan zou je haar ook je dansvaardigheid en je flexibiliteit kunnen laten zien. Zo zouden jullie een dansworkshop kunnen gaan volgen, naar de salsabar toe kunnen gaan of gaan skeeleren! Zo ziet ze dat je energie hebt, flexibel bent en kunt dansen en dat is voor een Braziliaanse vrouw aardig belangrijk.

Betrouwbaarheid en Loyaliteit

Uiteindelijk gaat het er vooral om dat jullie het allebei naar jullie zin hebben, en dat jij haar kan laten zien dat je over de kenmerken beschikt waar we het eerder in dit artikel over hebben gehad. Als zij ziet dat je betrouwbaar en loyaal bent, en dat jij je niet gedraagt als een player of als een gierig persoon dan sta je echt al wel met 1-0 voor. Wees verder vooral jezelf, toon interesse in haar en zorg ervoor dat zij het naar haar zin heeft!

Laat hieronder een reactie achter