Beste Datingsite vergelijken Nederland
Be2

Dat daten in Nederland niet altijd even makkelijk is, dat weten de meeste mensen wel. Iedereen is druk met werk, hobby’s en misschien wel kinderen of de zorg voor familieleden. Daarnaast is de stap om de kroeg in te gaan en iemand te zoeken waar je misschien een match mee hebt groot. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel online datingwebsites te vinden, zoals Be2, waar het een stuk makkelijker is om iemand te leren kennen en wat leuks af te spreken.

Hoe werkt be2.nl?

Be2 dating service werkt met een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Door de vragen in deze test zo eerlijk mogelijk te beantwoorden krijgen zij een goed beeld van wie jij bent en waar je naar op zoek bent. Vervolgens krijg jij suggesties te zien van andere leden die allen passen bij de resultaten uit de test.

Ga naar be2 dating vergelijken

Wanneer jij bijvoorbeeld een heel open persoon bent, en dit ook zoekt in een partner, zul je dus geen leden in de suggesties tegenkomen die erg gesloten zijn. Hierdoor kun je de datingsite ook meer zien als een website gespecialiseerd in relatiebemiddeling, in plaats van dating. Be2 dating is er voor hetero’s, homoseksuelen en alleenstaande ouders in Nederland.

Hoe werkt het aanmelden?

Je kunt je via de website van be2.nl aanmelden, maar ze hebben ook een app die je kunt gebruiken. De app is te downloaden voor zowel Apple als Android gebruikers. Nadat je de basisgegevens hebt ingevuld en je hebt aangemeld, krijg je de persoonlijkheidstest te zien.

Doordat deze test voor het overgrote deel bepaalt welke andere leden jij te zien krijgt, doe je er goed aan alles naar waarheid in te vullen. Nadat de test klaar is heb je nog de mogelijkheid een aantal foto’s van jezelf te uploaden en daarna kan jouw zoektocht beginnen! Be2 zal automatisch de leden laten zien die het beste bij jou passen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Zowel de inschrijving als het doen van de persoonlijkheidstest zijn gratis bij be2. Ook het verkennen van de website of de app kun je gratis doen, echter zal je dan niet heel veel te zien krijgen. Dit komt, omdat betaalde leden hun profiel en profielfoto af kunnen schermen, zodat alleen andere betaalde leden deze te zien krijgen. Heb je een betaald lidmaatschap, dan zijn er veel mogelijkheden.

Be2 premium functies

  • Je kunt alle profielen zien, inclusief de foto’s
  • Onbeperkte berichten sturen en ontvangen
  • Je ziet oproepen, en kan deze ook zelf sturen
  • Je kunt gebruik maken van wetenschappelijk date, waardoor je alleen de leden ziet die speciaal voor jou zijn uitgekozen aan de hand van je persoonlijkheidstest
  • Je krijgt gegarandeerd 10 matches, wanneer dit niet het geval is kun je (deels) je geld terugkrijgen van de website
Be2 dating ervaringen van gebruikers

Wat zijn de kosten?

En lidmaatschap neem je bij be2 af per maand. Wel is het zo dat, wanneer jij voor 12 maanden een lidmaatschap koopt, dit goedkoper uitvalt dan wanneer je het telkens maar voor één maand doet. Je betaalt met het lidmaatschap onder andere voor de psychologische voorkennis, het koppelen aan andere leden door middel van de test en voor de beveiliging van de website.

Prijzen per maand be2 dating

  • 3 maanden voor €49,90 per maand
  • 6 maanden voor €24,90 per maand
  • 12 maanden voor €15,90 per maand

Hoe zit het met de veiligheid?

Uiteraard is de veiligheid van een datingwebsite als be2.nl ontzettend belangrijk. De website is altijd bezig met het controleren van de verschillende profielen. Dit gebeurt erg precies en met de hand, dus niet door een geautomatiseerd systeem. Zien zij een profiel dat nep is, dan wordt deze direct verwijderd.

Zo voorkomen ze dat jij met een nep profiel in gesprek raakt, waar je uiteindelijk helemaal geen afspraak mee kunt hebben. Ook beschikt de website over een beveiligde SSL-verbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat niet alleen je profiel op de website, maar ook al je persoonsgegevens beschermd zijn.

Wil je liever iets meer privacy, dan is dat ook mogelijk. Je kunt er als betaald lid namelijk voor kiezen je profielfoto onzichtbaar te maken voor niet-leden, maar ook voor leden. Zij kunnen je foto’s dan pas zien wanneer jij ze daar toestemming voor hebt gegeven. Om daar toestemming voor te krijgen zou een lid dus eerst met je in contact moeten komen door je een bericht te sturen.

Zo lang jij er geen goed gevoel bij hebt, of geen match voelt, hoef jij je foto’s dus niet openbaar te zien. En omdat jij je foto’s ook kunt afschermen voor niet-leden heb je nooit last van pottenkijkers. Zij zien een vervaagde foto en je profielnaam, waardoor je zelf volledig anoniem blijft.

FAQ Be2 dating

Hoe werkt het aanmelden?

Je kunt je via de website van be2.nl aanmelden, maar ze hebben ook een app die je kunt gebruiken. De app is te downloaden voor zowel Apple als Android gebruikers. Nadat je de basisgegevens hebt ingevuld en je hebt aangemeld, krijg je de persoonlijkheidstest te zien. Klik hier om je aan te melden.

Wat zijn goede be2 dating alternatieven?

Voordat je een datingsite kiest is het altijd fijn om te kijken wat er nog meer beschikbaar is. Daarom kun je hier be2 vergelijken met alle andere datingsites in Nederland.

Laat hieronder een reactie achter